/ kläder /

Min helg!


Dagens småköp. En handfull mossa samt en rosa liten hyacint. 


En helg har swischat förbi. Fredagen blev tacofredag och Idolfinalen samt den gamla godingen Jumanji med Johanna och Kevin hemma hos dem. Så så mysigt i deras juliga hem och så välbehövligt. 
Lördagen var en riktig slappdag för mig då jag kurade ihop mig i fåtöljen och läste bok och drack många koppar kaffe och såg en väldigt bra film som hette The Station Agent. Har hittat en lång lista med independent-filmer som jag ska försöka gå igenom. Såg en annan bra idag som hette Stranger than fiction. Båda får faktiskt 4 plus av mig helt klart. Indiefilmer passar mig mycket som person då filmens gång inte behöver vara så förutsägbar utan handla mer om verkliga personer och verkliga liv. Filmerna behöver inte heller direkt komma fram till ett lyckligt eller avslutat slut utan kan ändå bevisa något med en baktanke ändå. Så googla upp de filmerna och se de helt enkelt!
Nåväl. På kvällen åt jag och Johanna middag tillsammans och satt och pratade om luriga ex och drack och onyktra på ett gäng ölburkar. Gav oss sedan iväg och dansade en kort sväng på Kölsvinet men cyklade sedan istället hem och åt hamburgare och tittade på Sunes sommar. 
Idag däremot har jag och Lisen haft lite söndagsgöra tillsammans. Vi gick en långpromenad för jag behövde hitta mossa till min adventsljusstake. Tyvärr kunde vi inte hitta någon mossa överhuvudtaget utan istället hittade vi till Kiesebergs julmarknad där jag skojigt nog kunde köpa mossa. Kändes så himla skrattretande jag som bokstavligt bor i skogen annars att behöva köpa något så vardagligt. Men så fick det bli! Fick även med mig en hyacint som mossan räckte till också så nu ser det superfint ut och luktar gott på köpet!

Ikväll gick jag över i tofflor till Lisen och drack te och kollade på "how to get away with murder". Himla spännande så blev kvar till 3 hela avsnitt!
Men nu ska jag läsa och sedan sova. Imorgon börjar en hemtenta-vecka!
Puss