/ kläder /

wiiie

 
/ kläder /

Fixade naglar och plugg på golvet.

Hejsan! Jag tänkte bara passa på att visa två bilder från min lediga dag. Har visat Vivi Beijers Park dessutom och tagit en promenad i lunchsolen. Sen hittade vi ett Netto alldeles i närheten av oss som känns så härligt och bra att ha tillgång till. Sen handlade vi lite mat och Vivi håller nu på att laga en pastarätt som hon ska bjuda mig på. Intressant!

Jag fixade naglarna i Hansa-gallerian för 150 kronor då det var elever som gjorde dem. Tyckte de var så prisvärda tills idag då självklart en nagel gick av. Usch så irriterande! Då blir det ju säkert inte ett besök där igen liksom.
Annars är jag snart klar med mitt arbete så när jag skickar in det går jag på en efterlängtad långhelg. Imorgon går tåget till Hallsberg och på söndag vidare till Stockholm för två hotellnätter och konsert med Gustaf på måndag. Vi ska The Kooks och förbandet Urban Cone! Det ska bli så sjukt fantastiskt att jag nästan inte vet var jag ska ta vägen. Men nu ropar Vivi att det är mat! Puss på er!
Blev fransk manikyr den här gången!Plugg på marken för omväxlings skull.
/ kläder /

En glad Julia från Beverly Hills


Hej mina fina vänner!
Konstigt hur vissa dagar bara helt enkelt kan börja bättre, enklare, skönare i magen i på något sätt.
Trots att jag somnade med en stor klump i magen över hur dagens seminarium skulle gå var den som bortblåst när jag vaknade. Jag tänkte bara att jag ju ta mig tusan vet att jag fixar det. Att jag borde ha fått tillräckliga bevis för mig att jag fixar den här utbildningen och har det som krävs. Var helt avslappnad på seminariet och allt gick fläckfritt.
Fina Johanna stod och väntade på mig efter seminariet och jag önskar bara hon kunde veta hur mycket det gör att ha någon som faktiskt gör det. I det här Malmölivet är det fortfarande en underliggande känsla av ensamhet då man alltid tagit det för givet att ha sina vänner och familj nära. Det tar tid att bygga upp trygga, varma, glädjespridna vänner och jag är glad att jag börjat hitta de här guldkornen i min vardag.

Kom hem och ringde upp min tvillingsyster som igår fick tillgång till sin första egna lägenhet. Fylldes av glädje av hennes röst och hennes framgång i sitt liv och att känna att min familj för en sekund kändes som de var alldeles runt hörnet. Lagade ärtsoppa och knäckemackor och har nu dykt ner i en examinationsuppgift. Ha en fortsatt lika bra tisdag som jag faktiskt haft. Puss