/ kläder /

En glad Julia från Beverly Hills


Hej mina fina vänner!
Konstigt hur vissa dagar bara helt enkelt kan börja bättre, enklare, skönare i magen i på något sätt.
Trots att jag somnade med en stor klump i magen över hur dagens seminarium skulle gå var den som bortblåst när jag vaknade. Jag tänkte bara att jag ju ta mig tusan vet att jag fixar det. Att jag borde ha fått tillräckliga bevis för mig att jag fixar den här utbildningen och har det som krävs. Var helt avslappnad på seminariet och allt gick fläckfritt.
Fina Johanna stod och väntade på mig efter seminariet och jag önskar bara hon kunde veta hur mycket det gör att ha någon som faktiskt gör det. I det här Malmölivet är det fortfarande en underliggande känsla av ensamhet då man alltid tagit det för givet att ha sina vänner och familj nära. Det tar tid att bygga upp trygga, varma, glädjespridna vänner och jag är glad att jag börjat hitta de här guldkornen i min vardag.

Kom hem och ringde upp min tvillingsyster som igår fick tillgång till sin första egna lägenhet. Fylldes av glädje av hennes röst och hennes framgång i sitt liv och att känna att min familj för en sekund kändes som de var alldeles runt hörnet. Lagade ärtsoppa och knäckemackor och har nu dykt ner i en examinationsuppgift. Ha en fortsatt lika bra tisdag som jag faktiskt haft. Puss