/ kläder /

Firandet av vår födelsedag - 2 veckor efteråt men glada ändå

Äntligen hittade vi en dag då både jag och Josefina var hemma så vi kunde fira vår 22 årsdag. Jag fick mestadels pengar som jag önskat mig, men även bikini, drinkglas i gul och ljusblå och sugrör, 6 böcker med tillhörande förklaring till varför Amanda valt böckerna <3 och biljetter till bokmässan. Josefina och jag gav varandra 500 kronor för att göra varsin tatuering. Mest för att vi ska ta tag i att göra vår första någon gång! 

/ kläder /

En tisdag i Motala

I tisdags förra veckan hade jag, pappa och Josefina planerat att åka till Motala då alla tre var lediga. Vi skulle handla i det billiga cykeltältet som pappa berättat om som ställs upp under Vätternrundan. Tyvärr insåg vi när vi kom fram att tältet var stängt. Men vi fick en helt underbar dag ändå. Här poserar Josefina fint utanför turistbyrån i hamnen. 

Eriksberg-öl i hamnen och bästa solplatsen!Jummy!


Efter shopping och lite bytta födelsedagspresenter gick vi och tog en lunch. Jag åt friterad kyckling med nudlar och sötsur sås. MumsPå tåget tillbaka till Linghem hoppade vi av i stan för att äta de omtalade pizzorna på Riva med Hanna och Amanda. Vi skrattade och skrattade och det var helt underbart att ha en sån här sommarkväll äntligen igen.


Sen fortsatte vi till Yellow fellow och drack Strawberry daiquiri på kanna!!! Fina Pierre kom också!Titt så somrigt!

En helt utomordentlig tisdag helt enkelt. 
/ kläder /

Sommar i Linghem


Och så bara paff blev det sommar!
Är det inte helt fantastiskt? Jag bara njuter och njuter av att vara ledig hemma i Linghem. Kan äntligen läsa skönlitterära böcker, grilla i överflöd och gå på promenader och försvinna i Tallest man on earths senaste platta "Dark bird is Home". Jag mår helt förträffligt bra! Bara min Linus som saknas men som ska ta tåget upp hit efter jobbet på kortis på torsdag och fira midsommar med mig. Ska bli så knasigt att se denna Malmö-bo på Linghems station av alla platser i Sverige. Men så mysigt!

Här är lite somriga bilder: