/ kläder /

Några instagrambilder och ett hej!

Hej kompisar!
Tiden går fruktansvärt fort och sommaren har ännu inte riktigt hittat till Malmö. Jag kämpar på med mina sista uppsatser och har värvat med att min storebror var här och hälsade på i mitt Malmö då han och Isac var här och filmade en tvspelsmässa som hölls i Slagthuset. Sen har jag och Vivi ätit sommarens första twister-glass sista dagen innan vi kramades hejdå och hon flyttade hem till Finland för sommaren. Vilket resulterar i att jag nu bor ensam i lägenheten vilket har både för-och nackdelar. Fördelar är att jag kan vråla ut till musiken när jag lagar mat, jag har flyttat om lite och förvandlat alla småsaker till rosa och nackdelarna är förstås att det är ensamt. Men perfekt när Linus kom över som igårkväll när vi kunde breda ut oss i vardagsrummet och se på Gökboet eller när vi lagade pannkakor imorse och lortade ner hela köket bäst vi ville. 
Mellersta bilden kommer ifrån tisdags då jag äntligen kunde gå lös på Netto för god mat, härligt nya schampoo och balsam och massor annat. 

Men ikväll är det dags för fadderfest innan vi ska bege oss till sista studentfesten på studentpuben. Är så himmelens pepp att jag tror jag ska börja fixa mig nu. Puss på er!/ kläder /

dagens frukost

Så äntligen landar vi på idag. Jag har vrålmycket i skolan så brukar passa på att starta dagen med en härlig frukost för att göra det så enkelt som möjligt att motivera mig.

Jag har nämligen en bautakurs som min sista. 8 lärandemål och 9 inlämningar med sista inlämningsdatum 5 Juni för den sista. Jag har betat av 6 lärandemål och har 3 inlämningar kvar. Kann inte se att jag slutar skolan om 2 veckor utan försöker bara ta en pusselbit i taget så förhoppningsvis står jag där med bara en mening kvar på sista arbetet och går på sommarlov. Egentligen vill jag knappt ha sommarlov. Eller jag vill ha sommarlov för jag vill ha ett stort jäkla andrum från alla kurser och inlämningar från mina axlar. Att faktiskt vara ledig. Men jag vill inte lämna min skolvardag. Alla kompisar, min lägenhet, mitt Malmö-liv. Men jag har bestämt mig för att köra en bådeoch-sommar så får vi se var det hamnar. För oj herregud vad jag saknar Amanda, Ola, pappa, mamma, Josefina, Hanna, Clara, Ellen också. Helt jättemycket. Men det ska nog gå! Vill man tillräckligt så går det. 

Vet ni vad jag ska göra i helgen dessutom? Jo jag ska ut till skånska landsbygden, Österlen och Brösarp. Linus fyller år så jag ska få hänga med hem till hans farmor och farfar, sova över där, äventyra på Brösarp Backar och sen vara med på världens släktpartaj på lördagen. Är både nervös och jättepepp inför detta. Mest glad att jag ens blev bjuden tror jag. Puss & kram på er!/ kläder /

Lek med Sara på Leep

Igår hade jag bara en workshop i skolan så när den slutade klockan 3 cyklade jag så fort jag kunde ner tll Leep på stan för att Sara skulle kunna testa så mycket håruppsättningar hon bara orkade inför hennes slutprov som är nästa torsdag då jag ska vara hennes modell.

Vi bestämde oss för en gemensam kompis bröllopsfrisyr som kommer bli så himla vacker. Måste ju verkligen ha kvar frillan efteråt och gå på dejt eller något. Är ju dagen efter min födelsedag så passar ju bra att vara prinsess-fin.

Det här var en ANNAN uppsättning som vi lekte oss fram till. Det var ett försök till en ros! Häftigt va? 
Tycker det känns så härligt när någon pysslar och leker med mitt hår så skulle kunna ha det så jämt. 
Så tack Sara för att jag får vara din hårmodell! Kramar