/ kläder /

Äventyr i Lund - Urban Cone!

I lördags var det äntligen dags. Vi skulle se Urban Cone på Mejeriet i Lund. Stella bestämde sig i sista sekund att hon också gärna hängde på vårt kvällsäventyr så hon började nöta låtarna två dagar innan. 
Klockan 6 var Linus och Stella på plats för att dricka och peppa låtarna och ha trevligt innan bussen tog oss till Lund och konserten.Linus och Vivi!Stella, Vivi jag och så Linus som jag ropade in i sista sekund för han var iväg och kissade i buskarna förstås haha!Mina finska fina tjejer! Och Urban Cone förstås <3

Vi kom precis in på Mejeriet, hann beställa varsin öl och ställa oss framför scenen när förbandet Locals gick på. Sen var det bara knappa tio minuter mellan att förbandet gick av till att Urban gick på och jag var helt lyrisk. Hade ju pluggat alla låtar i veckor! Och det var en lika bra spelning som i höstas då jag och Gustaf såg dem, om inte bättre. Vi dansade, hoppade, sjöng med och var så lyckliga. Vi klappade in dem och de avslutade med största singeln Come back to me. Otroligt bra var det!

Efteråt kom ett urgulligt par fram när vi satt med våra nypåfyllna ölglas och sa "MEN DÄR ÄR JU DU SOM STOD BAKOM OSS OCH KUNDE VARENDA JÄVLA LÅT" FAN VAD HÄRLIGT MED ETT ÄKTA URBAN CONE-FAN". Haha så de hängde vi med ett tag innan vi bestämde oss för att hitta ett bra falafelställe och åka hemåt. Sjukt rolig och bra kväll med människor jag tycker så mycket om!