/ kläder /

dagens frukost

Så äntligen landar vi på idag. Jag har vrålmycket i skolan så brukar passa på att starta dagen med en härlig frukost för att göra det så enkelt som möjligt att motivera mig.

Jag har nämligen en bautakurs som min sista. 8 lärandemål och 9 inlämningar med sista inlämningsdatum 5 Juni för den sista. Jag har betat av 6 lärandemål och har 3 inlämningar kvar. Kann inte se att jag slutar skolan om 2 veckor utan försöker bara ta en pusselbit i taget så förhoppningsvis står jag där med bara en mening kvar på sista arbetet och går på sommarlov. Egentligen vill jag knappt ha sommarlov. Eller jag vill ha sommarlov för jag vill ha ett stort jäkla andrum från alla kurser och inlämningar från mina axlar. Att faktiskt vara ledig. Men jag vill inte lämna min skolvardag. Alla kompisar, min lägenhet, mitt Malmö-liv. Men jag har bestämt mig för att köra en bådeoch-sommar så får vi se var det hamnar. För oj herregud vad jag saknar Amanda, Ola, pappa, mamma, Josefina, Hanna, Clara, Ellen också. Helt jättemycket. Men det ska nog gå! Vill man tillräckligt så går det. 

Vet ni vad jag ska göra i helgen dessutom? Jo jag ska ut till skånska landsbygden, Österlen och Brösarp. Linus fyller år så jag ska få hänga med hem till hans farmor och farfar, sova över där, äventyra på Brösarp Backar och sen vara med på världens släktpartaj på lördagen. Är både nervös och jättepepp inför detta. Mest glad att jag ens blev bjuden tror jag. Puss & kram på er!