/ kläder /

Dans på KB tills det började ljusna

Helgen fortsatte med en lugn fredag och återhämtning efter Valborg. Jag och Linus gick på Ölcaféet och åt, sen såg vi Tjeckien - Sverige matchen (spännande ju!) och avslutade med lite film med resten av alla vännerna intryckta i Emmas lägenhet.

När vi vaknade på lördagen möttes jag av Oskar som utbrast att jag lovat honom att gå till KB på kvällen och dansa. Hade HELT glömt bort att jag lovat det en vecka tidigare på Tröls. Vi cyklade ut ett stort gäng till Ribban för att titta på ett springlopp som heter Toughest som är 8 km långt med otroligt jobbiga och svåra hinder på vägen. Solen sken och vi skulle heja på vår general som skulle springa. Tillslut kom kämpen springandes och vi jublade och hejade honom i mål. Det obehagliga är att han på sista hindret som är en skateboardsramp som man ska springa uppför för att sedan häva sig upp till en avsats lyckas dra axeln ur led. Så istället för att kunna pusta ut och bli omhändertagen av alla oss från Festmesteriet så måste stackars gå till sjukhustältet och sedan åka ambulans till sjukhuset. Så himla himla tråkigt.

Vi fortsatte med cyklarna till Lilla Torg för att dricka en svalkande men apdyr öl. Och sen började peppen inför kvällen ändå. Vi blev ett stort gäng som hängde på mig och Oskars idé om Kulturbolaget och förfesten blev helt klockren. Vi dansade och sjöng allsång tills halv 4 och jag buggade med Gustav så hela ölen åkte ut över hela mig. Sen gick vi hem genom Malmö, det började ljusna och vi var gladare än någonsin.
Alltså, LIVET!♥


 
Lunchade med fina Johanna härom förmiddagen!

 
Och fixade naglarna för bara 249 kronor!
#1 / / Amanda sis:

livet <3 älskar att du mår så bra. Då mår jag bra. Saknar dig min Bästaste finaste vän och syster. Älskar dig!