/ kläder /

Dubbeldejt och Valborg

Hallå där hörrni!
Förra veckan blev en endaste lång dans på rosor då det var Valborg på torsdagen och därmed ledigt redan från tisdagen.
På tisdagen skulle jag och Linus på dubbeldejt med Angelica och Abbas men efter många om och men resulterade det i att jag och Linus promenerade iväg själva och drack öl på Tröls. Var på Tröls på Nobeltorget första gången förra helgen med Hannes och Hannes (ja de heter likadant båda två) och fastnade helt otroligt för det stället! Sen ramlade alla resterande vänner in den kvällen också så det blev ett himla ståhej och välkomnande av CSN. 
Men tillbaka till i tisdags. Linus och jag satt där till nästintill stängning och frågade ut varandra om allt mellan himmel och jord och hade skittrevligt. 
Veckan fortsatte som sagt med mitt första år på Lunds Valborg. Och JA det var bland det härligaste jag varit med om. Vi hoppade på bussen lite efter 8a här i Kirseberg, där redan hela gänget hade gått på och satt med sina systemetpåsar och brassestolar och var otroligt peppade. Sen började en förmiddag med en fantastisk dagsfylla i Lunds stadspark. Vi minglade, dansade, pussades, skrattade och mådde så fruktanasvärt bra! Och sprang in i Gustav Lindeborg och blev helt jäkla hyperglad! Tyvärr började det ösregna vid halv 4 så även om jag kunde stannat minnst 3 timmar till fick vi vända hemåt med bussen och ladda om batterierna. Handlade pizza med Vivi och Linus och peppade Urban Cone i hans lägenhet och försökte hålla oss från att inte somna av total trötthet. Men då jag och Vivi kände oss som två riktigt slitna festivalare kände vi ändå att vi var tvungna att knalla hem till Kirseberg och duscha och fixa oss i ordning för kvällen. Sen avslutades det med allsångfest på rönnen innan vi dog inte alltför sent efter ett stort lass mat på Donken. UNDERBAR dag! Nästa år ska jag dock avsluta i Lund och köra fullt ös medvetslös!

Puss & kram


Ser det inte HELT fantastiskt ut?


Vivi var så söt i min rosa parkas så var tvungen att ta en bild <3
Taggade med varannan vatten & vattenflaska i hand!