/ kläder /

Läsning i Beijers Park

Idag var det lovat 18 grader i Kirseberg så klockan 9.30 gick jag upp för att koka mig två ägg, bre två mackor och ett stort glas juice för att börja dagen på balkongen.
Fick världens snilleblixt och kom på att Vivi haft Lars Keplers bok Eldvittnet som skoluppgift och att hon därmed hade boken i sin bokhylla så nu har jag äntligen en bok att läsa som jag är kalas-pepp på! Har haft ett alltför stort gap nu då jag är så himla otaggad på alla mina böcker i min bokhylla. Måste gå på secondhandjakt igen eller klicka hem lite från Adlibris i för tidig födelsedagspresent.

Nåvål, Min dag har ungefär sett ut såhär: 
Plus att Angelica svängde förbi i Beijers Park med chips och godis och satt och babblade ett tag innan vi gjorde sällskap hem. Sen har jag lagat egna hamburgare och nu ligger jag nerbäddad med massa texter att läsa från handikappförbundet. Intressant men ack så mycket.

Förövrigt! Josefina har bokat biljett hit på lördag så jag kan nog nästan inte vara gladare. Puss & kram

#1 / / Hannis:

Neeej! Börja inte med Eldvittnet! Det är tredje boken! Hypnotisören är första boken! Annars kan de avslöja vad som hänt i de andra böckerna! Sen blir det så lustigt att börja på en bok mitt i en serie! Man fattar inte riktigt huvudpersonen för det händer massa om den i de tidigare böckerna som har betydelse! Jag gjorde den tabben och ångrar att jag inte läste de i ordning! Men så mysigt det ser ut! Önska jag låg där med en bok bredvid dig! <3