/ kläder /

Hemkommen från London och sista minuten-fest!Tjena!
Hemkommen från London och haft det urhärligt. Berättar mer detaljrikt imorgon om inte något annat kommer ivägen. 

Landade sent igårkväll och bestämde mig för att trotsa det och gå ut och dansa på puben. Så klockan 01.00 mötte jag upp Kevin & Johanna och dansade på studentpuben. Svalde magontet och sträckte på mig och vann på det. Kändes så himla skönt och viktigt just då. Jag har det liksom fortfarande! Yes.

Ramlade i säng vid 4 draget och vaknade halv 1 för att hoppa i kläder och gå på första adventsmys på 2:a våningen. Ett långbord med kompisar och ett himla kalas. Sen bestämde vi oss för att åka till Emporia och julhandla lite och jag som inte varit där kan nu äntligen checka av det på listan. Köpcentret är enormt! Så Angie, jag, Carola, Elfrida, Linus och David åkte dit och myste ett par timmar. Gick upp till utkikstornet och kollade på utsikten mot Danmark. Sånt där nördigt jag gillar!

Vi försöker att umgås som vänner och det går bra. Men det känns i magen och jag längtar tills det slutar.

Nu ikväll har jag kollat på Game of thrones, ätit och packat upp resväskan. Messade till Lisen och frågade om vi skulle gå ner till bytesrummet och fynda lite så det gjorde vi. Sen tog hon med sig en påse lussenullar så pratade vi igenom hela helgen hemma hos mig i min säng med tusen ljus. Himla skön avslutning på kvällen. Nu ska jag läsa klart min bok och sussa <3
/ kläder /

Mot julen i LondonMot London! 
Sitter färdigpackad på tåget mot Köpenhamns flygplats för ett par dagar hos Annie med julhandel, winter wonderland, julbak och bara en massa rehab. Brukar alltid åka över i juletider så det har liksom blivit en tradition. Och när jag fick tag i biljetter för 300 kronor tur och retur fanns det inget snack om saken.

Vi ses lördagkväll igen. Pussar
/ kläder /

Fikastunder och den första snönMen ändå fortsätter vardagen. En ledig måndag skulle resultera i en fika och catch up med johanna efter helgen, kurslitteratur värvat med sista säsongen av game of thrones samt en kväll med glögg och lussebullar och film med lite vänner här på rönnen.

Jag och Johanna har nämligen uppmärksammat ett café precis här i våra kvarter som vi pratat om så länge att besöka. Och det kändes som att stiga in i ett färgglatt vardagsrum i retrostil. Sköna, mjuka soffor, en varm choklad och tårar och skratt med en varm vän. 5/5 toasters helt klart.

Nu är jag hemma och läser kurslitteratur och ska snart ställa mig och laga mat. OBS det är också det absolut tråkigaste nu när man är själv. Har dock aldrig haft något större intresse för matlagning innan men det är bara så tidskrävande och tråkigt. Men idag ska jag faktiskt tvinga mig att göra kyckling, fetaostkräm och potatisklyftor. 

Sen får vi se hur sinnesstämningen är ikväll: En julkväll med ett litet mysigt gäng här i lägenhetshuset kanske är något jag egentligen skulle må bra av. Det märker vi sedan. Puss och kram