/ kläder /

Fikastunder och den första snönMen ändå fortsätter vardagen. En ledig måndag skulle resultera i en fika och catch up med johanna efter helgen, kurslitteratur värvat med sista säsongen av game of thrones samt en kväll med glögg och lussebullar och film med lite vänner här på rönnen.

Jag och Johanna har nämligen uppmärksammat ett café precis här i våra kvarter som vi pratat om så länge att besöka. Och det kändes som att stiga in i ett färgglatt vardagsrum i retrostil. Sköna, mjuka soffor, en varm choklad och tårar och skratt med en varm vän. 5/5 toasters helt klart.

Nu är jag hemma och läser kurslitteratur och ska snart ställa mig och laga mat. OBS det är också det absolut tråkigaste nu när man är själv. Har dock aldrig haft något större intresse för matlagning innan men det är bara så tidskrävande och tråkigt. Men idag ska jag faktiskt tvinga mig att göra kyckling, fetaostkräm och potatisklyftor. 

Sen får vi se hur sinnesstämningen är ikväll: En julkväll med ett litet mysigt gäng här i lägenhetshuset kanske är något jag egentligen skulle må bra av. Det märker vi sedan. Puss och kram