/ kläder /

Tjänstemannafest!

Ojojoj. I lördags var det, som jag berättat, Tjänstemannafesten som skulle gå utav stapeln. Alla som jobbat på nationen, cocktailbaren, lunch, brunch, eftersläpp, slabb, ALLA skulle vara med på lite dagliga aktiviter, sen gå på sittning och sen ha förköp på någon av nationerna. Vi var uppdelade i 5 lag med olika musikgenrer. Jag var i Country och Josefina var i Hiphop, Hannes var i Hårdrock och Anton var i Schlager. Det vill säga de hade skött der riktigt bra och satt oss i olika lag! Såhär såg lördagen ut i min telefonen och i min snapstory:Josefina och jag omklädda och klara för att ge oss iväg på lördagslunchen!Mitt team!Vi skulle göra lite missions för att plocka poäng. Vi skulle som ni ser på bilden, ta en bild med en hund. Vi skulle ta ett bandfoto, göra ett spex, göra en musikvideo på Stortorget, göra en mänsklig pyramid högre än domkyrkan osv osv. Den här snodde jag från Josefina då hon skulle ta kort med någon från quratellet.Hmm jag tror detta kan vara ett bandfoto från Hannes lag.Vårt samlingsfoto utanför Dallas Burgers ;)


Här kan man ioförsig också vara.
Sen var det sittning och jag satt brevid Joakim och Sandra! Hejhej! Och vet ni vad? COUNTRYLAGET VANN HELA GREJEN! 


Så jag fick sedan gladeligen ha den här runt halsen hela natten och hela utgången lång!Sittning är så himla roligt och knasigt. Massa låtar som jag blir bättre och bättre på, härlig stämning, god mat och bara massa tokigheter! Här var mina sittningskompisar


Efter att ha mellanfestat först mellan dagsaktiviterna och sittningen och sedan mellan sittningen och utgången på ÖGs dansade vi oss otroligt svettiga och gick hemåt Lunds gator vid 2 draget. Det var en helt underbar dag!! 
/ kläder /

Ellen 23!

Hejhej! 
I tisdags fyllde Ellen 23 och jag och Josefina ville förbereda så det skulle bli något alldeles extra. Så jag googlade fram en mango-slush-drink som vi förberedde och överraskade med när Ellen kom hem efter jobbet. Så tog vi några öl, åt lite jordgubbar och framåt 6 började lite vänner ramla in. Hannes och Josefina började med maten och sen var vi nog 12 stycken som åt supergod middag, lyssnade på bra musik, öppnade paket, åt tårta och firade Ellen precis som hon var värd. En riktigt lyckad lägenhetsfest, för vad gör än inte gladare än när det lyser i ens bästa vän ögon för alla som tagit sig tiden att komma och fixa? Tycker om dig så mycket Ellen och den 28e firar vi igen. Massa pussar!
 


Lite smått och gott! Mangoslush - mörk rom, frysta mangos samt lime och sockerlag. Busenkelt!


En fin bums kompisarFörberedelser! Har inte kort på den fantastiska marrängtårtan men katterna skulle vara tårtpynt och blev så fint!


Min shopping till vänster och Ellens födelsedagspresent till höger!
/ kläder /

Alla studenthelger framför mig som kommer bli helt otroliga

 


Åh har sån tung huvudvärk. Jag som tänkte att jag skulle ta en lugn vecka och ligga före med tentan inför nästan veckan men plötsligt är vi fullproppade med två redovisningar och massa läsning med bara några dagars notice. Nåväl ska nog lösa det också.

Är förövrigt pank. 200 kronor att leva på tills måndag.Ska tömma min frys och kyl på all mat som finns i den och lyckas dricka mig full på mina burköl från Amsterdam på lördag så jag slipper köpa så många ute. För vet ni vad? Nu kommande helger har jag roliga studentevenemang att gå på varje. helg. Är så lycklig och glad över det! Det är Tjänstemannafest på lördag. Aktiviteter och bus med Helsingkrona hela dagen, och avslutande sittning och utgång på någon av nationerna. Sen börjar Valborgsveckan dvs kvalborg, valborg, finalborg och gud vet vad. Den veckan är vi glada om vi överlever! Veckan därpå är det Tandem! Ett enormt evenemang i Göteborg då vi åker i nationsbussar upp till Gbg, stannar påvägen på utomhusdiscon och en mängds massa happenings och sedan 21.00 på fredagskvällen går starten för tandemcyklingen tillbakat till Lund. 2 och 2 ska vi lyckas byta med varandra hela vår Helsingrkrona-buss och ta oss i mål i Lundagård. 1300 studenter ska vara med och det kommer bli så JÄKLA knäppt och roligt. 32 timmars fest, tror ni Julia klarar det? Nae det tror inte jag heller. Men jag kan ju iallafall försöka! Sen helgen därpå är det Vårfesten på Lunds Nation. En dagsfest från 13-02 på Lunds Nations innergård med konstert och härlig fest inpå sommarnatten. Och helgen dääärefter är det ungefär min och Josefinas födelsedag som vi slagit ihop med Ellens födelsedag och därmed gjort ett stort evenemang för pangfest. Och uppepå detta är ju alla vardagsfester, matlagningskvällar och spontana häng med grill, parkhäng och gu vet vad. LYCKA!

Så de här veckorna kommer bara bli så fantastiska. Ska försöka stoppa ner alla glädjekänslor från varje helg i en liten burk som jag kan plocka fram när jag blir ledsen. Ska bara hålla ihop skolan och ro den i mål också. 2 veckor kvar till B-uppsatsen kickar igång, men det är också sista avbockningen för att jag klarat 2 år av 3. Men vi är ju inte där ännu! 

Gah äntligen är studentlivet iallafall här. Är så himla glad och pepp på det att jag tror jag dör. Nu är det bara våren som måste kicka igång! Puss på er för nu ska jag läsa lite om kvantitativa metoder..