/ kläder /

Alla studenthelger framför mig som kommer bli helt otroliga

 


Åh har sån tung huvudvärk. Jag som tänkte att jag skulle ta en lugn vecka och ligga före med tentan inför nästan veckan men plötsligt är vi fullproppade med två redovisningar och massa läsning med bara några dagars notice. Nåväl ska nog lösa det också.

Är förövrigt pank. 200 kronor att leva på tills måndag.Ska tömma min frys och kyl på all mat som finns i den och lyckas dricka mig full på mina burköl från Amsterdam på lördag så jag slipper köpa så många ute. För vet ni vad? Nu kommande helger har jag roliga studentevenemang att gå på varje. helg. Är så lycklig och glad över det! Det är Tjänstemannafest på lördag. Aktiviteter och bus med Helsingkrona hela dagen, och avslutande sittning och utgång på någon av nationerna. Sen börjar Valborgsveckan dvs kvalborg, valborg, finalborg och gud vet vad. Den veckan är vi glada om vi överlever! Veckan därpå är det Tandem! Ett enormt evenemang i Göteborg då vi åker i nationsbussar upp till Gbg, stannar påvägen på utomhusdiscon och en mängds massa happenings och sedan 21.00 på fredagskvällen går starten för tandemcyklingen tillbakat till Lund. 2 och 2 ska vi lyckas byta med varandra hela vår Helsingrkrona-buss och ta oss i mål i Lundagård. 1300 studenter ska vara med och det kommer bli så JÄKLA knäppt och roligt. 32 timmars fest, tror ni Julia klarar det? Nae det tror inte jag heller. Men jag kan ju iallafall försöka! Sen helgen därpå är det Vårfesten på Lunds Nation. En dagsfest från 13-02 på Lunds Nations innergård med konstert och härlig fest inpå sommarnatten. Och helgen dääärefter är det ungefär min och Josefinas födelsedag som vi slagit ihop med Ellens födelsedag och därmed gjort ett stort evenemang för pangfest. Och uppepå detta är ju alla vardagsfester, matlagningskvällar och spontana häng med grill, parkhäng och gu vet vad. LYCKA!

Så de här veckorna kommer bara bli så fantastiska. Ska försöka stoppa ner alla glädjekänslor från varje helg i en liten burk som jag kan plocka fram när jag blir ledsen. Ska bara hålla ihop skolan och ro den i mål också. 2 veckor kvar till B-uppsatsen kickar igång, men det är också sista avbockningen för att jag klarat 2 år av 3. Men vi är ju inte där ännu! 

Gah äntligen är studentlivet iallafall här. Är så himla glad och pepp på det att jag tror jag dör. Nu är det bara våren som måste kicka igång! Puss på er för nu ska jag läsa lite om kvantitativa metoder..