/ kläder /

En bild som bjuder på en känsla


Snacka om att jag gått på långhelg. Hade bara lektion måndag, tisdag så resten har jag kunnat leva loppan.
Igår hade jag peppat Josefina och Hannes att gå på Västgöta Nation med mig för första gången då de ska ha så rolig nationskväll på onsdagar. Och jag hade så roligt! En av de mest lyckade kvällarna på länge utifrån hur jag kände mig och mådde! Kysste någon och tappade bort garderobslappen så gick hem utan jacka. Känns som det bevisar att det var en härlig kväll! 
Tog sällis med Hannes idag tillbaka till VGs för att hämta jackan men det visade sig vara stängt så fick skamset åka hem på bussen i bara gårdagens klänning och handväska. Men äsch, solen sken och det såg kanske inte såå konstigt ut ändå.

Nu ikväll har jag och Ellen lagat broccoli & skinkpaj, och sedan ätit snacks framför 10 orsaker att jag hatar dig. En sån där gammal 90-tals rulle som jag totalt missat med Heath Ledger i huvudroll som riktigt ögongodis. Nu spelar Josefina tvspel och jag ansöker valbara kurser till hösten. Imorgon är det fredag och jag har tänkt baka frukostbröd som jag och Hanna och Josefina gjorde i helgen och blev SÅ gott med endast 5 ingredienser, och sen ska jag och Hannes köa till biljettsläppet för Valborg. På kvällen kommer Ola och Pappa. Mysigt!

Men puss på er så hörs vi snart igen