/ kläder /

Hallå på er!

Hej vänner!

Den tidiga våren bara knallar på. Jag gör roliga saker med kompisarna så mycket jag bara orkar. Lagar mycket god mat och dricker många öl. Är godkänd i allt i skolan och ligger helt i fas och har bokat gå-brevid-datum i maj då jag börjar på min nya arbetsplats på en kortisverksamhet. Det ska bli så spännande med nya arbetskollegor och nya ungdomar och barn. Tror den yngsta var 10 år, tänk er!

Mamma och pappa har varit här och hälsat på i Lund. Vi gick på museum och åt god mat. Sen kom Hanna och förgyllde dagarna en helg. Jag fick visa henne Malmö för första gången och hon sa att hon kände sig som hon vore utomlands för det var så fint. Så har jag firat Johanna och grillat för första gången i år. Och gått på konserter. Och dansat. Och läst mycket böcker. Och sprungit lite titt som tätt vilket är mer än jag gjort på åratal.

Men så är det tisdag igen och Kalmar nation och en ölkanna för hundra kronor kallar. Ska inte glömma de 50 tulpaner för 50 kronor som jag & Josefina köpte som vi ska så hemma hos henne också. Det ni!
Men vi hörs väl snart igen? Puss


Ett hav av scilla Jag och min favorit till pappa!


Halva familjen på promenad genom Lunds fina gator