/ kläder /

Stressmage och sista rycket innan jul

Hej hörrni ♥
Det är första veckan i December och om 2 veckor går jag på jullov. Tiden just nu är egentligen helt underbar med så mycket saker som händer men istället håller jag på att bli tokig av stress. Jag ogillar så att jag är så känslig för att ha för mycket för mig, för i andras ögon är det nog egentligen ingenting. Men har en omotiverad stor tenta, en gammelmormor som bara har dagar, timmar minuter kvar i livet, Winbladhs-restaurang idag, seminarium och julbord imorgon när jag egentligen borde skriva hemma, en pojkvän 130 mil bort och ett psykiskt dåligt mående av att inte vara tillsammans med honom och ett flyg till London på fredag. Och trots att London är något helt underbart känns det bara ännu mer stressande. :( Vaknade upp flera gånger inatt av magont. Trots att dagarna har åtminstone 15 vakna timmar så räcker det liksom inte till.
Men på fredag, när jag sitter på flyget med en bra bok, då hoppas jag ändå att trycket i bröstet ska försvinna. För vi ska faktiskt på Lejonkungen på musikal, gå på den mysiga biografen i Notting Hill, boka ett bord på den trånga italienska restaurangen på Portobello Road, gå på Lucia i Westminister Church och bara ha det helt fantastiskt jag och Annie. Så då, då skulle det vara mycket konstigt om det inte skulle kännas bättre. Kram på er och sköt om er nu i juldagarna.


Otroligt mysigt andra adventsmys hemma hos Johanna med pepparkakor, mögelost, julmust, julskinka & senap, skumtomtar och glögg.


 
I lördags var vi på tacksittning för vår förmannaperiod som Winbladhs-förmän.Jag skickade den obligatoriska toabilden till Henrik.Och fick medalj för första terminen som förman! :)

Puss!
 
/ kläder /

Önskelista 2016

 Hej vänner! Tänk att det snart är dags för jul igen. Fick äntligen tid igår vid lunch att sätta upp min julstjärna, plocka fram min enda lilla jultomte och städa ordentligt i lägenheten. Idag var jag och Johanna på IKEA så nu har jag fått hem lite mer röda smådetaljer som en röd duk, röda ljus, röd filt och rött kuddfodral. Plus att jag köpte mig ett litet barrträd (en én tror jag) som står på mitt köksbord. Så nu känns det väldigt varmt och jultrevligt här hemma trots att jag inte kommer spendera den här i min lilla skolåda.

Nåväl. Varje år brukar jag och Amanda skriva våra önskelistor här på bloggen för det är enklast för alla att få tillgång till. Så det är bara för familjen.

Ryggsäck
Silverhalsband med någon berlock
Parfym Lancome
Sminkväska & Smink från cocopanda denna & denna och valfri ljus concealer, denna och några ögonskuggspenslar 
Knivset
Lakan med volanger liknande denna


Det är vad jag kommer på i skrivande stund.  Fyller på när jag kommer på något nytt.
OBS Det här inlägget blir lite snurrigt för jag började skriva det i måndags och nu är det fredag och jag är hemma hos mamma och pappa i Linghem. Men nu ska jag läsa lite kurslitteratur framför brasan. Kram!