/ kläder /

Min luftballong!
Titta så fin luftballong jag har i mitt fönster. Den är så drömmig och fin och hade önskat mig den i julklapp. Gör sig extra fin i den storleken eftersom jag har så stora, avlånga fönster. Vill köpa mig en till i mintfärg eller ljusrosa att hänga längre ner brevid. Men än så länge är jag mer än nöjd med min första luftballong som flyttat in hos mig.


Oj vad jag var bakis när jag vaknade till klockan 7. Tänkte att jag omöjligen skulle fixa seminariet. Men så klunkade jag i mig vatten och när klockan ringde klockan 9 kändes det ändå helt okej. Tog bussen tidigare till skolan för att äta frukosten där. Och seminariet kändes givande och bra. Jag var påläst och helt klart i matchen.

Nu är jag hemma, har plockat fram resväskan inför imorgon, slängt in 2 tvättar, diskat lite och ska rota i frysen efter något att ha till min kycklingpasta. Har nämligen lagt fram en kycklingfilé igår för att vara smart idag med lite framförhållning men känner nu att jag är så osugen på kyckling. Jaja.

Tänkte om en timma eller två åka över till Josefina för att mysa lite.Ta med skolböcker och plugga där och bara va. Börjar sent imorgon så kan likaväl ha en sleepover där ♥ Vi skulle egentligen dansat på VGs men Josefina är tydligen näst på tur att bli sjuk så vi stannar hemma och tar hand om varandra istället. Pussar på er