/ kläder /

Världens alla hörn-fest!

I helgen fyllde Hannes och Linn år och de hade anordnat en fest i Helsingborg med temat "Världens alla hörn". Det vill säga, man kunde pricka in i stort sett vad som helst som utklädnad och kunde därmed inte komma undan. Men jag tycker däremot fester blir dubbelt så roliga om man får klä ut sig så jag och Ellen tänkte att vi skulle klä ut oss till turister. Så vi gick på jakt efter den snyggaste hawaii-skjortan, den färggladaste magväskan och de största shortsen och var dyngpeppade! Vi fyndade tillochmed varsin retro-kamera så med ett snabbt besök hos en kameraaffär i lund hade vi en fotorulle att dokumentera hela kvällen med! Så nu har jag fotat hela festen som en riktig turist och ska bara framkalla bilderna och göra ett fint fotoalbum av resultatet. Riktigt skoj faktiskt ju!

Nåväl. Annie skulle med på sin första studentfest med oss och hon var utklädd till Robin Hood som engelsk karakträr. Josefina däremot borde vunnit bästa klädsel med hennes kudd-rumpa och afrokrull - det var så roligt!
Såhär såg vi ut:


På Lunds station knäckte vi våra första cider/rosé/öl.


Tadaaa! Fina va? Jag hade en sån där riktig glädje-fylla så jag sprang runt och var (om möjligt) ännu mer framåt än vanligt. Så Ellen, jag, Hannes, Josefina och så Annika på bilden.Vill även tillägga att vi pratade mycket om det här med att klä ut sig på ett "skämtsamt" sätt som Josefinas klädsel att det är en hårfin gräns om det är okej egentligen. Man ska vara försiktig med att skämta om saker på fel sätt när människor kan ta illa vid sig. Men i ett så bra gäng som vi är och med Josefinas hjärta är det inte på något sätt illa ment. Ja ni kanske förstår var jag vill komma. Kul hade vi iallafall och det var en kväll värd att minnas!
#1 / / Sarah:

Kul me fest :)