/ kläder /

Grekland med Josefina 2015 ❤️

Tänkte att det var på tiden att ta med er på min och Josefinas resa till Grekland och Karpathos som vi gjorde dagen efter midsommar. Vi fyndade sistaminuten-biljetter för 1800 och tänkte, "äsch vi drar!"

Så så fick det bli. Och det blev en vecka med skratt, bus, solning, bokläsning, öldrickande, restaurangbesök och mängder av bad också förstås. Följ med så tittar vi!


Detta var första kvällen om jag minns rätt. Vi äter frukost då vi landat vid lunchtid. Visst knäckt en öl också ser jag. Mums!


Frukt är som godast utomlands!Vi bodde på lägenhetshotell så vi kunde laga vår mat själva. Här var vår pool och inte alls mycket folk.


En dag knallade vi upp längs gatan och köpte frukt. Josefina fick hjälp att hitta den godaste melonen.Ölpaus på stranden. Mythos förstås!

En kväll nere i Karpathos stad innan middag. Josefina skulle fota mig brevid de här vindsnurrorna för att vi inte skulle glömma att köpa hem en till mormor. (Vi glömde det visst ändå)


Här tror jag vi varit uppe på en supermarket och köpt glass och är påväg ner till stranden igen.

Den här dagen tog vi på oss våra kepsar och hoppade in i en buss som tog oss till grannstaden med finare stränder. Där var det också lugnt och vi hittade en mysig liten butik och hade inga problem att hitta tillbaka hem igen.


En dag tränade vi.

Jag hade fixat naglarna i en sån fin färg till brännan. Och slukade böcker som man bara kan göra på semester.


En kväll när vi inte orkade ner till stan för att äta middag utan nöjde oss med en egen sallad och egen öl. Skönt det också. Vi bodde nämligen uppe på ett berg så efter varje restaurangbesök varje kväll hade vi sådan stigning att gå hem att vi nästan avled.

Bokläsning och världens bästa syster som uppskattar exakt samma som än själv på semester <3


Strandhaket vi spenderade mest tid vid. Och det fina blomtaket!

En hamburgare!


En kväll åt vi kebab för 25 kronor som var typ det godaste på hela resan. Och så tittade vi på söta hundar som kilade förbi på gatan.

Båtutflykt!

Jag vågade hoppa från båten!


Här dricker vi mojItos om jag inte minns fel. En med melonsmak och en med jordgubb. Men vi var så mätta så fick nästan tvinga i oss dem.

Omnomnom.


En av få bilder på oss tillsammans från resan!

En annan dag då vi tränade och sprang in i två ögonstenar <3

Karptahos från högt upp.


Livet.Jag och min bruna mage som alltid lyckas ligga 10 steg före resten av kroppen.

Underbar resa första gången bara jag och tvillingsyster. Första gången men långt ifrån sista! Älskar dig big time. Puss & Kram
#1 / / Anonym:

Daquiri!!! Heter drinken tror jag allt! Ååååh så mysigt vi måste åka alla tre nån gång ju ❤️❤️❤️

#2 / / Amanda:

Från amanda alltså