/ kläder /

Hejsan från min malmö-lägenhet


Halli hallå!

Är hemma i min lägenhet och tvättar och städar och dricker kaffe. Har i stort sett bara varit här och vänt de senaste veckorna sen jag kom hem från ledigheten då Johanna haft det jobbigt privat och behövt mig nära till hands och Josefina som äntligen flyttat hit i en urmysig lägenhet där jag nästan hellre är än hemma. Eftersom Josefina är min familj känns det lika mycket hemma där som hos mig själv. Jag kan slappna av, läsa bok, kolla på dokumentärer, diska och plocka och gå och handla. Gav mig ut på ett andra pass i Linero åt motsatt håll vilket var det tyngsta någonsin. Kroppen kändes som en elefant och halsen gjorde ont. Inte konstigt att jag nu två dagar senare känner mig krasslig och får hinka i mig té för att inte vara hes när jag pratar. Får hoppas förkylningen blir kortvarig.

Igår var jag hemma hos Johanna och pluggade först efter skolan. Vi läste kurslitteratur och kurade ner oss i soffan. Sen åt vi korvstroganoff och pratade och jag fick hålla om och trösta och torka tårar. När kvällen kom tog  vi en promenad i minusgraderna upp till mina gamla kvarter i Kirseberg. Blev glad att se min gamla ingång. I den lägenheten mådde jag bra. Jag saknar den litegrann faktiskt. Sen gick vi via mitt gamla coop och handlade frukt och vanilljvisp. När vi kom hem gjorde vi en fruktsallad av varma hallon, banan, kiwi, apelsin och vindruvor med en stor klick vaniljvisp och kröp ner till fifty shades of grade. Och vi skrattade och vi fulade oss till filmen och fick ett riktigt fint avslut på kvällen. Sen cyklade jag hem till min lägenhet och kröp ner i täcket och somnade. 

Den här eftermiddagen ska jag bara spendera med lite småplock, Bob Dylan och kanske lite serier. Josefina och jag funderade på att ta en öl på Östgöta Nation ikväll så vi får se vad kroppen orkar. Men öl är ju alltid trevligt! Puss och kram