/ kläder /

Jubileumsbanketten 2015

Sista anhaten innan jag åkte hem till Linghem på jullov skulle jag, med min kaveljer Filip, Hannes med hans tjej Josefina och Calle med hans tjej Darlene gå på Helsingkronas jubileumsbankett på Grand Hotell i Lund. Jag hade sovit över i Josefinas lägenhet sedan dagen innan då jag och Calle och Hannes dansat oss svettiga sent in på natten efter en afterski-tacksittning som anordnats av oss som jobbat på nationen. Så jag gick upp, duschade och började locka håret. Framåt lunch kom josefina som farit dit tidigt med tåg och så korkade vi upp en flaska mousserande för att fira att en sån fin dag äntligen var här.
Klockan 5 begav vi oss iväg i taxis till Grand Hotell och det var en himla fint uppstyrd kväll med välkomstdrink, trerättersmiddag och underhållning och dans. Vi snapsade och sjöng och hade det supertrevligt. Sen var det eftersläpp på Helsinkrona nation där det serverades pytt i panna eftersom vi redan hållt på och druckit en väldans många timmar. Kvällen blev en riktigt lyckad kväll och jag och Josefina och Hannes tog tillsammans en taxi hem till Linero. Nästa dag var jag ack så bakfull när jag satte mig på tåget hem till Linköping för julen. Men värt. Oh ja!


Jag & Filip Minuer

Tre tvillingar på samma bild. Josefina, min bästa vän och Josefinas pojkvän Hannes och så jag!


Jag och älskade syster. Tänk att du nu till vårterminen ska vara med på alla såna här liknande äventyr.


Hejhej!

En av Hannes snapchats där Filip var omringad av alla tjejer!
#1 / / J:

Hej! Har länge tänkt kommentera men har helt glömt bort det, så nu får jag äntligen tummen ur. Jag vill bara säga att jag tycker så himla mycket om din blogg och hur du skriver. Du verkar så positiv och levnadsglad och det är så härligt att få följa dig på din resa genom livet. Jag är också från Linghem och det är roligt att se vad som händer med alla oss som en gång gick på samma skola. Blev himla glad när jag såg att du börjat uppdatera igen, keep it up och god fortsättning!

#2 / / Julia :

Hej fina du! Du vet inte hur mycket såna här kommentarer betyder. De går rakt in i hjärtat och stannar där! Jag skriver nästan bara för att mina föräldrar vill följa mig när jag bor så långt hemifrån och jag blir förvånad att det ens finns några som tittar in då och då. Så detta ger mig verkligen motivation att skriva mer och fortsätta med det jag gör! Tack snälla du och hoppas ditt liv också går i glädjens tecken. Kram på dig!

#3 / / Sofia:

Också en gammal läsare som hängt här länge länge länge... :)