/ kläder /

Jag just precis nu, sjuk!Såhär butter ser jag ut just precis nu. 
Ligger i sängen och försöker repa mig men har så ont j kroppen och huvudet. Och jag ska som ska på sittning om 1.5 timmar och peppa inför Tandem. Vi ska ut på VGs sen och peppen kommer ju vara på topp men jag är så sliten. Åh så olägligt. Nåväl ska stoppa i mig tabletter och iallafall försöka. Puss!
/ kläder /

Mycket oro och mycket i tankarna FAST mycket roligt också

Hej hörrni. Oj vilken valborgshelg. Så sliten och ONT i kroppen jag hade igår var inte nådigt. När man hällt i sig så många öl och cider och glas vin attt man tappat räkningen för länge längesen. Men det var iallafall otroligt roligt. Och då får det bannimej vara det värt.


Men livet handlar ju inte bara om fest. (Bara nästan.) Jag går in på mina sista veckor för den här terminen och ska skriva en B-uppsats med en kille som jag aldrig pluggat med förut. Jag är nervös och allt känns jättestressigt då jag har tusen andra roliga saker som händer också. Ska på Tandem-sittning och utgång på VGs på onsdag PLUS att vi åker till Göteborg på fredag för självaste Tandem-evenemanget. Sen nästa vecka ska jag gå mina 2 första pass brevid på kortis och jag får typ ont i magen bara av att tänka på det. JOBBA IGEN. Vill inte! Vill bara leva loppan och vara ledig med mina kompisar. Bryr mig inte om att jag får leva som en pank ökenråtta hela tiden för jobb ger mig ångest och livet är liksom NU. Har inte tid med ångest. Usch usch usch. Hoppas så in i bövelen mycket att det är en bra personal för en gångs skull. Kanske andra roliga sommarvikarier som också är halvnojjiga för hur det ska vara. Och såklart, ett par guldklimpar bland barnen och förstås. 

EN sista orosgrej är att vi har bokat en lokal på Råå utanför Helsingborg för vår födelsedagsfest. Men den är så himla dyr att hyra så alla som kommer måste betala en liten slant och jag är bara så orolig för att allt det där inte ska gå ihop sig. Ni som känner mig vet att jag är en sån där som samlar på mig massa onödig oros-energi tills jag nästan spricker. Jag är säker på att det kommer gå kalas och att alla kommer betala och att festen kommer bli typ bäst MEN ÄNDÅ. Gah! Så B-uppsats, sommarjobbet och födelsedagsfesten tar upp lite av min tankekraft nu för tiden. 

Nåväl. Har lånat hem typ 100 böcker om sexualitet nu till B-uppsatsen, tagit kontakt med min mentor samt tränat, tvättat, bäddat om sängen ikväll så jag känner mig ändå relativt på banan. Jag löser detta!