/ kläder /

Florydsweden / tips!

Om jag inte skulle resa bort hade jag så gärna klickat hem en servis av dessa fantastiska koppar här under. Totalt förälskad i den retrokänsla som den här hemsidan har. Såå fina saker.

Idag är det söndag och jag sov ut eftersom jaf var på Johannas inflyttningsfest till sent igårkväll. Sen har jag värvat pluggläsning med serier och mailande och planering. Blev sugen på thaimat och fick upp på Sydsvenskan att det öppnat en ny thairestaurang runt hörnet. Som jag har saknat att ha god thaimat inom rimligt promenadavstånd på söndagar som denna. Smakade helt okej så det kommer jag göra fler helger i framtiden. 
Nu pluggar jag lite över en kopp kaffe och ska cykla på bio med Johanna om en timma för att se filmen om Ted Gärdestad. Längtar redan till biopopcornen ❤️ Puss på er!

(null)

(null)

/ kläder /

Att vara jag, varje dag.

Mitt ständiga issue. Att bli stressad i magen att ha saker inplanerade under dagen. OAVSETT att det är roliga saker som jag VILL göra så får jag en bit ångest. Sitter i skrivande stund på bussen från universitetet. Har på min att göra-lista att låna en bok på mitt gamla fakultet vid Möllevångstorget därefter träffa Ellen på en god lunch och sen hem och läsa i sängen värvat med serieavsnitt/min bok och sedan klockan 5 åka till Josefina för myskväll, matlagning, bada badkar och sova över. OCH DETTA GÖR MIG STRESSAD OCH OROLIG I MAGEN. Hur kan detta gå ihop? Det är BARA roliga, härliga saker som gör mig glad och ändå stressar det mig. Ibland blir jag bara så trött på att vara jag och att leva med den här sociala introverten till människa varje dag. Tur jag beställde hem "drunkna aldrig i dina känslor" igår så jag kanske kan få lite klarhet i mina känslor.  Blir så ledsen på mig själv. 
/ kläder /

Godkväll.

(null)

Jag blev hemma från en student-restaurang-kväll med mina kompisar. Trots att jag inte sett de på så länge. Men fastnade i research om Tanzania, att läsa ifatt Sandras blogg, att förundras över Spotifys Daily mix som kan pricka så jäkla rätt att mina listor sakta men säkert börjar fyllas på i mitt nya Spotify. Tog äntligen ändan ur vagnen (mamma lärde mig talspråket igår och tyckte det lät så gulligt) och beställde "drunkna aldrig i dina känslor" samt en annan bok jag blev sugen på. Kan lika gärna bunkra upp för resan även om jag har en del på tur tänkte jag. Så har jag tittat på youtubes om att locka håret snabbt och så det håller, vill verkligen börja använda min locktång oftare och få piffigare hår. Och så har jag börjat titta på min andra serie på två dagar. Tycker det är roligt att jag börjat titta på helt nya indie-serier. Sträck-såg en hel säsong med Atypical igår och idag ger jag "The end of fucking everything" en chans. Men än så länge är tjejen väldigt arg och den är väldigt speciell. Men tror ändå att den har potential. Ska nog poppa mig en skål popcorn nu och se ett avsnitt. Eller läsa min bok. Sov gott finisar.