/ kläder /

i only blame the dogs!jag sitter här och smånynnar på james morrisons härliga låtar och småfnittrar åt min fina pojkvän som skriver gulliga flirtar till mig på msn. idag har varit en kanonbra dag! sov länge, kände mig bättre från min förkylningssjukdom och josefina och jag började med att titta på sagan om ringen.
vi avbröts av att vår syster amanda kom på storbesök och sen tog det  inte lång tid innan vår bror ola också slutade skolan och kom hem. han har precis fått nytt kökort, så vi fick välja precis vart vi ville åka. och då valde vi öb! jippppie!!

jossan köpte tonvis med godis och sockervadd på burk, ole hade inga pengar så han lurade mig att köpa en choklad som han kunde få smaka,  & jag köpte pärlor till ett par nya armband jag skulle knåpa ihop.
sen åkte vi hem och spelade alfabet och jag plockade ihop mina armband, kolla hur vrålsomriga dom blev tillslut! superfina!

jajaaa. nu ska jag ringa älskipälski och sen sova! skola imorn, usch!!
#1 / / Sofie:

haha, jag har faktiskt dig på bloglovin, så jag ser så fort du lägger in ett inlägg ;)

hur gick det på 10mila förresten, jag mötte väl dig i skogen en eller två ggr? :)

puss!

#2 / / amanda:

jag då! jag köpte grejer till min vovve :)

#3 / / amanda:

sv: jag tycker om honom på bilden när vi står vid staketet med självutlösaren! men han var faktiskt riktigt glad och på gott humör, jag tror han hade riktigt roligt! 245 kr kostar det utan safariparken per person enligt hemsidan..

#4 / / frida:

har startat om min blogg.

så kolla gärna in,

kommentera & njut puss ♥

#5 / / roos:

Hur är det med dig? :)

btw. fin blogg!

#6 / / emelie:

bra blogg du har! :)

haft en bra dag?