/ kläder /

tell it to me like you told it to them

kvällstimmarna bara springer iväg. jag lade mig seriöst i min säng nyss, och nu har två dumma timmar gått.
nu sitter iallafall jag och anna i köket och dricker varsin kopp jordgubbsthe. jag har två stora uppgifter i engelska och svenska, men dumt nog har jag inte de skolböckerna hemma så de jobben får vänta.
dock ska jag till örebro imorgon, får försöka klämma in effektiva pluggtimmar där på kvällen, för på onsdag sen ska jag lussebullebaka och sova hos johan! hm, jaja jag får helt enkelt lösa det på något vis. vill man så går det har jag kommit på.
nu strömmar deportees ur mina högtalare, bra skit faktiskt. är sjukt sugen att gå på konsert nu snart! kanske kan man önska sig biljetter till julklapp? det vore ju underbart!
>> idag har vi förresten haft kamp mellan hallsberg och farsta olgy. vi hade medeldistans på morgonen, riktigt kul men det var tungt och jag småklurade lite på lite för många ställen. eftermiddagen bestod av fotboll, vi förlorade :/ och stafett! dock stafetten tog vi hem, hela gänget sprang galet bra och jag och marion fick avgöra hela alltet och det var sjukt kul. vi sprang så fort vi kunde och hade farstatjejerna hack i häl men de hade ändå ingen chans.
att bli skjussad upp i luften, jag och marion kändes coolt!
heja hallsberg olgy, vi är verkligen bäst.
nu ska jag fortsätta dricka mitt te. puss på mun!