/ kläder /

only love can leave such a scarfick min andra veckorevyn idag, mitt humör höjdes till toppen!hallå kära tisdagseftermiddag!
åh, jag ligger i min säng med min stora slappiströja och mina bästa fast fruktansvärt fula strumpor! (de är röd-rosa-randiga och lurviga) men vad gör det när man ändå bara lunkar runt i lägenheten och lyssnar på jättehög och riktigt bra musik medans jag pysslar med lite andra småsaker?
det jag sysslat med sen jag slutade vid halvtvå är att ha bakat frukostbullar, så nu luktar det sådär hemtrevligt och mysigt i hela lägenheten.
det är skönt att det inte är min tur att laga mat ikväll, och att jag faktiskt kan lira lite dator utan att ha en dålig magkänsla att jag "borde städa badrummet", eller "jag borde plugga samhällskunskap".
och vad bjuder kvällen på då? jo, jag lina & anna ska simma ett par längder i simhallen och sedan basta och göra ansiktsmask och sånt där fräscht innan vi drar hemåt till kvällsmat och idol.
vilket fall gick den där dumma redovisning bra idag. vi fick börja först av alla och texten satt som en smäck! nu får vi hålla tummarna inför feedbacken på torsdag.
nu ska jag packa badkläder och hårinpackning! kyss ♥