/ kläder /

stuck in a moment you can´t get out of

 allting kommer lösas och bli bättre igen
om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
och vi tror vi strävar mot samma mål
men när man tittar på dig är det bara all you


tjihuu ligger på mage framför elden och sjunger med i alla tänkbara låtar. hur är läget med er? mitt humör är som en bergochdalbana, går upp och ner fort som fasen. men nu är jag glad, så tänkte passa på att skriva av mig från de senaste dagarna!
igår exempelvis, annie fyllde arton och vi firade det genom att först fika, hon fick min present och sen for vi hem fort som tusan! där käkade vi goaste pizzan som larsa bakat, gjorde oss iordning för förfest hemma hos simon och sedan fort iväg dit! fast att jag inte alls planerat med att hänga med annie på hennes premiärutgång så blev det så ändå!
som tur var mötte jag upp två andra tjejer som inte heller fyllt så tillsammans gjorde vi upp värsta kanonplanen för att komma in, och vi lyckades! vi gömde våra jackor och väskor vid domkyrkan och påstod när de frågade om leg att vi hade våra leg i jackorna som hängde där inne!
och då kanske ni undrar (som jag) varför de inte frågade om våra garderobslappar, men vafan de var väl osmarta och lyckliga sprang jag in till annie som hade sin livs bästa födelsedag inne på dansgolvet!
det blev en grym kväll och tur som attan var även grejjerna kvar vid domkyrkan, skulle varit surt annars!

idag däremot, har hela familjen varit i norrköping och käkat, gått på stan och på museum. allt förutom det sista var skitmysigt, eller ja, kissutställningen var förresten riktigt ball!! men ja, vi hade en riktigt bra dag iallafall, och nu har jag och amanda precis hämtat zach hos farfar och jag ska snart ge amanda och juicy en omgång på wii och boxning!

det ni
! imorn bär det av hem, och äntligen får jag träffa johan igen! pusspusspuss