/ kläder /

finally find that you and i collide'how could you be so heartless?

åh lyssnar i musik och pratade nyss med annika i telefonen. hon dyker upp imorgon och hejar på mig när jag springer i mål på mitt 7e femdagars. känns jättegulligt, och det ska bli kul att ha med henne på årets sjätte. förövrigt kommer det säkert bli helgrymt, det ska hållas i brunnsparken i örebro och fan vad vi ska köra woop woop!!

men jag är sur i hjärtat. det regnar och regnar och regnar och jag vill träffa lina och frida och fika i örebro men jag är 3 mil bort och regnet förstör. sen vill ellen och linnea träffa mig också, men de kunde titta förbi här i hallsberg iallafall framåt kvällen så tänkte gå dit och dricka kaffe och mysa lite ikväll någon gång.
en annan söt grej är att storasyrran snart kommer inrusande här i lägenhet med hennes hund säkert hack i häl. det ska bli mysigt att gosa med zache ikväll och kanske se på film vi 75 % av familjen!

ja det är väl så läget är liksom. hade en himla fin vilodag hemma i linköping. sov först hemma hos theodor, vi hyrde shutter island och sen var vi i linköping under onsdagen en sväng. OCH i linghem, så han fick se hur jag bor och allt. (haha jag hoppas det fick godkänt) så där myste vi ett par timmar innan jag åkte vidare till coop och träffade annie när hon slutat jobba för dagen. vi tog bilen hem till henne, lagade mat och snackade sönder om livet och såg på en skojig film. sen höll jag på att somna, så efter två någon gång släckte vi lampan och sa godnatt. och efter alldeles för få timmar fick en alldeles för trött julia kliva upp i skymningen för att få skjuts av familjen johansson tillbaka till oringen. men vad gjorde det? det var värt varenda sekund, sova kan jag göra en annan gång - det är trots allt sommar!
så tack mina två jättemysiga prickar för att jag fick tillbringa min onsdag med er!
nu ska jag ta fram fika innan amanda och zach ringer på. kyss!