/ kläder /

midsommar 2010härliga bilder från min fina midsommar!
vädret var verkligen kanon för en gångs skull, läste att det inte varit regnfritt på midsommar på 6 år!!
sista bilden visar dennis hur han pekar mot domkyrkan där han har lägenhet och hur ledsen han var att det var så galet långt att gåå.
dansa är kul men jag föredrar att SUPA! haha kvällens låt woop woop!

åh vilken GRYM midsommar!
mådde piss och hade feber och var trött och håret var fulast på väldigt väldigt länge och jag var inte alls taggad innan men det blev så himla KUL! shiet, det behövdes ut i fingertopparna.

vi träffades en del tjejer hemma hos matilda först, vi gjorde tårta, kladdkaka och plockade fram kex & brie, grekisk sallad och chips med dip. när vi käkat oss totalt fulla på både grillat och vin ramlade grabbarna in vid 9 nån gång! då började festen regält, vi sjöng, lekte irländsk julafton, spelade fotboll och dansade in till det nästan började ljusna. roligast var när vi gick ihop tjej-kille och sjöng greaselåten you´re the one that i want, det var så himla kul att fula sig! fast aaallra roligast var när alla dyngskrek till den här låten här ovanför. jag kommer alltid att förknippa den med midsommar 2010, och då menar jag verkligen alltid!! så himla kul!! 

när vi festat klart traskade jag, tobbe, sofie, annie och dennis hem genom stan vid 4a någon gång. efter regält med gott fyllekäk somnade vi och vaknade inte föräns vid ett idag. tack som tusan alla som var med igår!!

>> idag har annie och jag däremot varit bakis i trädgårdsföreningen hela dagen, vi solade och hade det kanonmysigt - pratade igenom gårkvällen och vår resa till köpenhamn nästa vecka, kalas!
nae, nu ska jag ringa josefina. night!
#1 / / annika:

underbart allt låter älskling!! midsommar 2010!! <3

#2 / / Anonym:

Chips är ju så gott. :P

#3 / / Emmis:

Uppdatera, otherwise I might die! Jag vill läsaaaa! Puss