/ kläder /

fredagskväll i biomörkret

fina oskarshamn!

haha hej allihopa! julia lyssnar på hero med enrique och är riktigt sådär fredagsmysig idag.
har klätt upp mig med kjol och broderat linne och väntar på att mårten ska duscha färdigt innan vi ska traska genom snön till biosalongen.
hade en riktig hetsig dag idag! vaknade här i norrköping, vi åt frukost ihop för jag hade sovmorgon och sen skrev jag ett engelska prov på 100 minuter. blev helt slut, och när jag äntligen slutat fick jag för mig att zache var ensam hemma så jag stressade allt jag kunde för att hinna hem till honom innan han varit ensam för länge, och när jag rusar in i huset är det helt tomt. ingen vovve någonstans! daddan hade hunnit hem före och tagit ut honom på långpromenad så jag hade stressat helt i onödan.
well o well, har busat med zache hela eftermiddagen, duschat (i sällskap av zache) han envisades om att duscha han också så han slickade vatten från mina ben och blev helt löddrig och blöt, haha jättesött!
och så nu, någon timma senare är jag tillbaka hos baby!
>>imorgon däremot ska jag modella för ljunkan på stora torget! ska få håret våfflat och vita långa lösögonfransar och vara klädd i päls. det ni! 11.25 och 14.25, be there! nu ska jag hoppa i mina nya dojjor och dunjacka och ta min kille i hand och traska till bion. puss på er!