/ kläder /

slowly I can feel the happinessnae nu får det helt enkelt vara nog
. engelskan får gå precis som den vill, jag förstår inte hur hon kan tvinga oss att lära oss säkert hundrafemtio ord som inte ens är användbara i det engelska språket. åh jag nöter och nöter men de fastnar inte, så nu ger jag upp.

åh imorn har jag bara två lektioner, var av engelskaprovet dårå och sen ska jag möta upp annie på stan och sen flyr vi alla världens väg upp i landet till arvika i värmland för en helg där med en himla massa höstmys.
vi ska gå på en jättestor höstmarknad, gå ut på typ det enda placet som typ finns att gå ut på för vi är uppskriva på listan,(YEAH) och ha en allmänt grym och mysig helg tillsammans.
ska bli superfint att få vår västervik-vistelse från i somras, fast i höstverision liksom!

så det blir min helg! imorn ska jag upp sådär grymt tidigt, packa ner hela min klädhög som ska med till arvika, och dra till skolan. sen är jag back on track i linkan söndag vid 3 typ, och seeen har jag bara kortisvecka innan långledigt torsdagfredaglördagsöndag. åh vad bra det känns. bara engelskan blir överstökad kommer jag känna mig ganska lycklig tror jag. wiiiii! PUSS på er. hade förresten en jättejättejättebra eftermiddag/kväll i norrpan igår!