/ kläder /

don't be afraid to loose controlhaha åh lyssnar på I've had, the time of my life - Bill Medley Jennifer Warnes och jag kan inte låta bli att fnittra högt åt tanken när jag och Elina lekte att vi var "Baby" och Johnny från filmen när de kryper på golvet och sjunger till varandra. - stupid times!

löste ytterligare en punkt idag på min "att-göra-lista". träffade min barnmorska och vi tog blodvärdet och pratade en massa. grejen är att såna människor som jobbar t.ex. på ungdomsmottagningen - de är så otroligt roliga och trevliga! så jag och de kan babbla på i timmar om typ ingenting! fixade iallafall tabletter för ett år nu, och blev skitglad att jag lyckades fixa det här innan jag fyller 18 för nu kostade det bara en hunka! hur billigt och bra var inte det?

>> sen hände roligaste grejen! när jag gick över torget för att posta ett brev till mårten så stannade en kille mig kanske runt 20 års åldern och ba; "jag måste bara säga, gu vad snygga ben du får i dina klackar!! det är så få tjejer som har höga klackar till vardagen och jag tycker det är så tråkigt!" hahaha åh, jag svarade något i stilen "nejmen gu, tack så hemskt mycket!" sen visste jag inte vad jag skulle säga utan fortsatte bara vidare över torget med världens största leende! nu vill jag inte säga det här för att någonstans skryta, utan jag vill bara berätta hur glad jag blev av något så litet! har man något fint att säga, varför inte tala om det för personen? 

åh! nu ska jag ha i lite produkter i mitt hår så det inte blir hur lockigt som helst nu efter duschen, puss på er!