/ kläder /

Blogga mig ända till Rom, Milano eller Paris!


Wina trip with Supersaver! 
Ska du ut och resa och letar 
billiga hotell ska du kika på Supersavertravel - här finns utbud som passar dem flesta!
 

Hej på er! Jag fick tips om en tävling på supersavertravel där man skulle blogga om varför man ville vinna en tur & retur biljett till någon av dessa fantastiska storstäder. 
Och jag valde att inrikta mig på Milano som är en personlig dröm att besöka! 

Jag vill vinna en resa till Milano för jag så gärna vill.....Förstås! Besöka de flertal företag och fina märken som härstammar från Milano. Så som Prada, Giorgio Armani, Gianni Versace & Dolce Gabbana. Shoppingen ska ju vara oslagbar! ♥Äta italiensk glass! Ett måste Se denna fantastiska katedral som är känd världen över. Så vacker!Äta på fina restauranger med underbara vyer. Denna ser ju sagolik ut! Högst upp på en restaurang i mitten av Milano. 


Se OPERA! En av mina måsten i mitt liv! Operascenen Las Scala ligger i Milano och är en av världens främsta!Sist men absolut inte minst, den jag vill ta med. Världens bästa mamma! <3 Är det någon som tar med hela sitt hjärta när hon jobbar är det min mamma. Hon lägger allt och alla på sina axlar och glömmer helt bort hur hon själv mår kring alltsammans. Jobbar som mellanstadielärare på Himnaskolan och det finns inte en dag i veckan hon är hemma före 5. 
Skulle jag vinna den här resan skulle jag ta med henne och skämma bort oss två över en fantastisk dotter & mor-helg och bara ta hand om varandra och hur vi själva mår. Älskar dig mami! Det får inte gå så långt som när du blev sjukskriven för 5 år sedan! :(
Grattis till vinsten! :)

Svar: Åh tack snälla snälla du! Blev så himla glad och kan knappt bärga mig till att få berätta för mamma! :)kram!
jULIA

Det förstår jag det! :) Ha en superbra resa!