/ kläder /

Sista kvällen innan jullov


Nu är det en ynka dag kvar innan jag åker hem med snälltåget och tar jullov. Har sagt hejdå till Vivi som tog kvällsflyget nu ikväll från Köpenhamn till Helsingfors. Så nu är det bara jag kvar i en lägenhet som är ett enda tomt skal. Flyttlasset gick igår härifrån till den nya lägenheten i Kirseberg och min rygg och mina armar gör så ont idag! Men det gick smidigt och skönt att ha allt färdigt när vi är tillbaka i Malmö efter jul och nyår.

Sista kvällen med Vivi så kurade vi ner oss i soffan med en skål popcorn och tittade på hobbiten. Sen fick jag sova i hennes dubbelsäng med bara en oskön kudde och en filt då vi redan flyttat resten. Men det gick bra det också!

Idag har jag varit i skolan en sväng på förmiddagen. Sen tog jag en sväng på stan och handlade hem lite julklappar till Amanda. Äntligen har jag lite att slå in! Köpte julänglar och fina paketsnören också för att göra presenterna extra "juliga". Men nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se om det blir en filmkväll eller hemmakväll. Puss och kram