/ kläder /

Långpromenad i Ekäng!

Jag har haft en ledig helg mellan de två kollo-lägren och varit hemma hos mamma och pappa. Vi hälsade på min gammelmormor som hamnat på korttidsboende i Tjällmo av alla ställen i Lördags, sen såg vi bronsmatchen och drack öl på kvällen. Under söndagen gick vi på kantarelljakt i Oppreva och sen kom morbror Tomas och Ola på besök på pizzakväll hemma hos oss och VM-finalen. 
Idag däremot började jag med att vara hundvakt åt Zach och Ossi innan mamma och pappa och Tomas hämtade upp mig och hundarna för en långpromenad i Ekäng med matsäck och kaffe! Kanonmysigt och vackert längs sjöarna i naturreservaten. 

Nu är även Josefina hemma (wiie) så nu har vi duschat efter promenaden och tagit varsitt glas öl och ska grilla lite middag. Sen ska vi se den första Harry Potter då pappa lånat alla 8 filmer av hans kompis Björn så vi kan gå på HP-utställningen Norrköping därefter. Tomas tycker det ska bli jättemysigt att se på en långfilm ikväll så det blir nog ett toppenavslut på den här måndagen. Puss och kram