/ kläder /

Bråvalla 2014

Köpte ju spontant två biljetter för 500 kronor styck till torsdagens Bråvalla-Festival i norrköping. Och mot all förmodan fick Josefina ledigt och kunde hänga med mig! Och detta blev så fantastiskt, spontant och grymt! Jag är så glad att jag klickade hem biljetterna och att jag fått se flera av mina absoluta favoritband och delat upplevelserna med människor jag tycker så mycket om. Festivalen bjöd på The Kooks som slog Bombay Bicycle Club preciiis som bästa spelning enligt mig. Sen Jake Bugg, Lewis Watson på minsta scenen sittandes <3, Mando Diao som öppnade med Kristian Gidlunds röst i högtalarna och Gustavs hyllande tal och tankar till honom, The Hives, Veronicia Maggio som var lika försiktig och störande som jag förmodat mellan låtarna men trots det härlig spelning och självkär musikalisk talang men bäst av allt HÅKAN som gästade. Var tvungen att ta Gustafs hand och skrika "JAG SA JU DET!!" Helt underbart gästspel till "Hela huset". Kings of Leon som vi sjöng ut alla känslor till inför sista låten Sex on Fire och självklart Belle Sebastian som smittade av sin värme, glädje och instrumentala skicklighet. Blev helt upprymd och var så nöjd!

Dessutom utöver detta med underbara spelningar har vi skrattat, druckit öl, kramats, dansat, lärt känna nya spännande människor, pussats, hållt hand, sett band i solnedgången, stått med händerna utsräckta upp mot himlen och sett skyfall av regn möta publiken och bara insett hur vackert livet kan vara. 
Jag är så glad att någon kommit på detta genialiska med festivaler. Tack som fan Bråvalla! (Trots dålig skyltning, dåligt festivalarmbandssystem, inget toalettpapper NÅGONSTANS och min väska som blev snodd) Tack!