/ kläder /

knallröd hud men glad ändå

Vet ni vad jag mer hunnit med? Bränna mig som en kräfta på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort i svensk sol. Jag sa dumstridigt till Vivi att jag då minsann aldrig behöver skyddsfaktor i Sverige. Men tydligen är den skånska solen varmare än vad jag är van vid!

Igår hade vi ölhäng i Kungsparken ett superstort gäng och vi hade det så förbaskat trevligt. Jag hade med mig en stor sallad och svängde förbi Systemet påvägen för att möta upp gänget på plats. Vi satt nog till halv 9 innan det blev för kallt och gänget rullade vidare till en lägenhet inne i Malmö. Jag cyklade hem, kröp ner och tittade på serier istället. Idag har jag haft parkhäng IGEN. Men idag var vi i Pildammsparken ett gäng från klassen. Lunchade, låg på mage och babblade om precis allt. Himla mysigt och välbehövligt. Jag hade kjol och kortärmat! Hur härligt?

Imorgon är det torsdag och jag är ledig. Är det fint väder ska jag läsa en självbiografi i solen på balkongen tills Vivi kommer hem sen är det säkert god tid för öldrickande igen. Var ju faktiskt nyktra idag hehe.

Men puss på er för den här gången.