/ kläder /

Kärlek är bara ensamhet som lämnar kroppen


Hejsan hoppsan!
Oj vad mycket fester och ståhej och människor jag träffat och eftermiddagar med Vivi jag har att berätta om. Jag måste för min egen skull bli bättre på att uppdatera min blogg för att ha det här sparat för många år framåt.

Har börjat min andra termin på Socialpedagogiskt program med inkriktning på funktionshinder i Malmö. Har flyttat till en ny lägenhet i Kirseberg och allt känns så mycket bättre i hjärtat. I den här lägenheten finns en personlighet och en värme på ett helt annat sätt än i Värnhem. Det ligger små gulliga restauranger, en liten pub, ett bageri, en frisör och en liten matbutik som jag kan gå till i mjukisbyxor och ruffsigt hår och inte oroa mig för att träffa halva bekantskapskretsen som i Värnhem. Kvarteret har små söta enplanshus med smala gator som påminner om Visby, och det tar bara 4 minuter extra att cykla härifrån till skolan.

Igår var vi på födelsedagsfest i studentlägenheterna som kallas Rönnen. Det var ballonger och beerpong och chips och glada människor och tre födelsedagsbarn på plats. Det var så himla trevligt och så slutade vi med en mini-efterfest i Linus lägenhet. Idag började vi däremot morgonen med frukost och skräptv med Milad i vårt färgglada vardagsrum och vi skrattade så vi fick ont i magen. Sen har jag tittat på Lost med Gustaf via skype och nu har jag och Vivi lagat tacos. Vi har köpt varsin godispåse också så klockan 9 ska vi se på filmen Wild och krypa ner i soffan. Så himla skönt att för första gången på länge inte vara bakis imorgon på söndagen utan nöja sig med många glas cola ikväll istället.

Sköt om er så pratar vi snart igen!