/ kläder /

Några instagrambilder och ett hej!

Hej kompisar!
Tiden går fruktansvärt fort och sommaren har ännu inte riktigt hittat till Malmö. Jag kämpar på med mina sista uppsatser och har värvat med att min storebror var här och hälsade på i mitt Malmö då han och Isac var här och filmade en tvspelsmässa som hölls i Slagthuset. Sen har jag och Vivi ätit sommarens första twister-glass sista dagen innan vi kramades hejdå och hon flyttade hem till Finland för sommaren. Vilket resulterar i att jag nu bor ensam i lägenheten vilket har både för-och nackdelar. Fördelar är att jag kan vråla ut till musiken när jag lagar mat, jag har flyttat om lite och förvandlat alla småsaker till rosa och nackdelarna är förstås att det är ensamt. Men perfekt när Linus kom över som igårkväll när vi kunde breda ut oss i vardagsrummet och se på Gökboet eller när vi lagade pannkakor imorse och lortade ner hela köket bäst vi ville. 
Mellersta bilden kommer ifrån tisdags då jag äntligen kunde gå lös på Netto för god mat, härligt nya schampoo och balsam och massor annat. 

Men ikväll är det dags för fadderfest innan vi ska bege oss till sista studentfesten på studentpuben. Är så himmelens pepp att jag tror jag ska börja fixa mig nu. Puss på er!