/ kläder /

Hemkommen från London och sista minuten-fest!Tjena!
Hemkommen från London och haft det urhärligt. Berättar mer detaljrikt imorgon om inte något annat kommer ivägen. 

Landade sent igårkväll och bestämde mig för att trotsa det och gå ut och dansa på puben. Så klockan 01.00 mötte jag upp Kevin & Johanna och dansade på studentpuben. Svalde magontet och sträckte på mig och vann på det. Kändes så himla skönt och viktigt just då. Jag har det liksom fortfarande! Yes.

Ramlade i säng vid 4 draget och vaknade halv 1 för att hoppa i kläder och gå på första adventsmys på 2:a våningen. Ett långbord med kompisar och ett himla kalas. Sen bestämde vi oss för att åka till Emporia och julhandla lite och jag som inte varit där kan nu äntligen checka av det på listan. Köpcentret är enormt! Så Angie, jag, Carola, Elfrida, Linus och David åkte dit och myste ett par timmar. Gick upp till utkikstornet och kollade på utsikten mot Danmark. Sånt där nördigt jag gillar!

Vi försöker att umgås som vänner och det går bra. Men det känns i magen och jag längtar tills det slutar.

Nu ikväll har jag kollat på Game of thrones, ätit och packat upp resväskan. Messade till Lisen och frågade om vi skulle gå ner till bytesrummet och fynda lite så det gjorde vi. Sen tog hon med sig en påse lussenullar så pratade vi igenom hela helgen hemma hos mig i min säng med tusen ljus. Himla skön avslutning på kvällen. Nu ska jag läsa klart min bok och sussa <3