/ kläder /

Tjänstemannafest!

Ojojoj. I lördags var det, som jag berättat, Tjänstemannafesten som skulle gå utav stapeln. Alla som jobbat på nationen, cocktailbaren, lunch, brunch, eftersläpp, slabb, ALLA skulle vara med på lite dagliga aktiviter, sen gå på sittning och sen ha förköp på någon av nationerna. Vi var uppdelade i 5 lag med olika musikgenrer. Jag var i Country och Josefina var i Hiphop, Hannes var i Hårdrock och Anton var i Schlager. Det vill säga de hade skött der riktigt bra och satt oss i olika lag! Såhär såg lördagen ut i min telefonen och i min snapstory:Josefina och jag omklädda och klara för att ge oss iväg på lördagslunchen!Mitt team!Vi skulle göra lite missions för att plocka poäng. Vi skulle som ni ser på bilden, ta en bild med en hund. Vi skulle ta ett bandfoto, göra ett spex, göra en musikvideo på Stortorget, göra en mänsklig pyramid högre än domkyrkan osv osv. Den här snodde jag från Josefina då hon skulle ta kort med någon från quratellet.Hmm jag tror detta kan vara ett bandfoto från Hannes lag.Vårt samlingsfoto utanför Dallas Burgers ;)


Här kan man ioförsig också vara.
Sen var det sittning och jag satt brevid Joakim och Sandra! Hejhej! Och vet ni vad? COUNTRYLAGET VANN HELA GREJEN! 


Så jag fick sedan gladeligen ha den här runt halsen hela natten och hela utgången lång!Sittning är så himla roligt och knasigt. Massa låtar som jag blir bättre och bättre på, härlig stämning, god mat och bara massa tokigheter! Här var mina sittningskompisar


Efter att ha mellanfestat först mellan dagsaktiviterna och sittningen och sedan mellan sittningen och utgången på ÖGs dansade vi oss otroligt svettiga och gick hemåt Lunds gator vid 2 draget. Det var en helt underbar dag!!