/ kläder /

En torsdag hemma i linghem
Hej kompisar.

Mamma och pappa var och hälsade på i Malmö Söndag-Tisdag. Vi gick som vanligt på museum, både moderna museet, konsthallen och malmö museum ute i slottsparken. Sen åt vi otroligt god mat, drack öl och utforskade pubar och lånade cyklar för att cykla till havet, västra hamnen, ribban, kallbadhuset och tillsist till värnhem och min lägenhet. Verkligen ett tips att fråga hotellet om de har några cyklar att låna ut! Man ser så mycket mer med cyklar än med buss och dessutom går det mycket fortare än att gå! Toppen!

När de sedan skulle åka hem på tisdagkväll bestämde jag mig i sista sekund för att hänga med hem till Linköping. Överraskade Amanda på kvällen och kom lagom till kvällsrundan med hundarna och sen lagade vi en underbar pastarätt med pinjenötter och valnötter och parmesan och sen spelade vi tvspel och läste. Vi behövde nog kvällen lika mycket båda två vi som nu för tiden bor ensamma och annars gör allt sånt här vardagligt ensamma. 

Idag har jag sprungit i skogen. Hade längtat så till att komma till lugnet, luften, granarna och stråken jag kan utan och innan. Men när jag sprungit igenom första partiet kommer jag ut till ett stort hygge. Skogen är som bortsprängd. Alla våra kantarellställen, alla våra promenadstigar - allt är borta. Skogen är nerhuggen och jag blev så förvånad och tagen att jag var tvungen att stanna och undra om det jag såg verkligen kunde vara sant. Så himla ledsen. Vi som älskar den här fruktansvärda skogen. Som går där i 4a timmar varje dag på sommarloven. Om de vara visste det de människorna som beslutat att den ska huggas ner :(

Så då sprang jag mitt fortaste hem och berättade för mamma och pappa. Sen gick vi på långpromenad med hundarna, åt lite lunch och nu ligger jag i soffan och läser med en hund på magen och en vid fötterna. Mamma och pappa lagar lasagne och Amanda slutar om 20 minuter. Imorgon tillbaka till Malmö men med Amanda och mamma som sällskap! Wie!!!