/ kläder /

Min vecka!

Hej hörrni!

Det är söndag och jag sitter med en kopp kaffe hemma hos Josefina i soffan medan hon spelar tvspel. Ännu en härlig vecka med Josefina och massa nya upplevelser kring Lund och nationerna har gått. Tisdagar är nu skrivet i sten att vi ska spenderna på Kalmar nation med billig studentmat, härligt häng och lite ölande och på onsdagar ska vi försöka dansa på Västgöta nation så mycket vi orkar. Men den här onsdagen hjälpte jag och Josefina till på Helsingkrona Nation med deras restaurang-onsdag som Hannes håller i var 3e onsdag. Det bjöds på indiskt så vi turades om med att laga mat, lägga upp på tallrikar, ta beställningar, plocka disk osv osv. Vi är ett riktigt fint gäng kompisar som hjälper till så det är bara skojigt att få bidra till ett härligt studentliv för alla! Efter Winbladhs - som restaurangen kallas skulle vi gå till Västgöta Nation men det var sån bövelens kö så vi gick runt hörnet till Hallands Nation istället och när det stängde gick vi til Wermlands. Inga av de nationerna är några riktiga dansställen men jag tycker bara det är skojigt att börja få koll på hur de flesta nationerna ser ut och var de ligger! 

I fredags (bilden här under) var det dags för Novischsittning som är för alla nya lundastundenter. Vi åt trerätters, sjöng för fulla muggar och drack oss glada. Sen dansade vi vidare på schlagerkvällen på Helsinkrona innan jag och sis delade på en (vad vi minns) ASGOD pizza. Mums.

Lördagen spenderade vi i soffan. Båda två var så himla inne på att inte ha någon kontakt med omvärlden utan äta gott, (lagade fajitas) spela tvspel, läsa bok. tända ljus och bara slappa i tonvis med filtar och soffan utdragen till bäddsoffa. Vi körde en söndag på en lördag kan man säga! Så idag har vi söndag nummer 2 och vi har storstädat och jag var ute på en springrunda som kändes skön i kroppen trots hostan och nu sitter jag som sagt här och myser med Juicy brevid mig. Ger mig nog hem till Malmö igen till kvällen. Puss på er och denna januarivecka! Jag & Josefina innan novischsittningen!

På kalmar nation och äter vegetarisk paella och dricker ölkannor.
Winbladhs och indiskt på schemat! Darlene som är längst fram på bilden och tillsammans med Calle precis bakom har nu åkt tillbaka till Australien efter ett halvår här i Sverige. Så ledsamt att hon inte kommer vara med i gänget mera! Och så synd om Calle! Kan verkligen känna igen mig från när Mårten lämnade landet och stack till New York på obestämd tid. :(