/ kläder /

Påväg hem från Stockholm 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej hörrni. Får se om det här inlägget går vägen. Sitter på SJ-tåget tillbaka hem till Malmö efter en helg i Stockholm. Annie har nämligen äntligen skaffat sig ett krypin i Stockholm så jag har henne i Sverige lite mer förhoppningsvis i framtiden och inte endast i England. Så jag åkte upp och kombinerade en bästishelg med att hjälpa henne med alla förberedelser till hennes inflyttningsfest. Och den blev storslagen! Vi köpte tårta, blandade fördrinkar, gjorde egna plocktallrikar med oliver, korv, serrano och proscutto-skinka (stavning är ett senare problem) och frukter i alla dess smaker och marränger och ostar och kex och allt sånt där gott som man vill ha som tilltugg på en riktigt lyxig fest. När vi flätat kransar till håret ramlade gästerna in efter klockan 7 på lördagskvällen. Så minglade vi, jag fick träffa många gamla vänner som jag inte sett på länge och lära känna många av Annies nya bekantskapskretsar i Stockholm som alla var så trevliga. När klockan nästan slog midnatt tog vi taxis och begav oss till Berns vilket var premiärdags för mig som inte varit där tidigare. Summerburst lurade i Stockholm just den helgen så den pulsen kändes av med stora uppträdanden av flashiga djs och många festglada människor. Kvällen blev lyckad och det kändes som Annie inte kunde sluta le!

Sen bjöd Stockholm på en mysig bakisdag med Siri och Annie då vi åt frukost på stan och gick till Urban Delis hus-terass på Sveavägen och myste och pratade till en kopp kaffe och en ostbricka. Sen lagade Annie och jag en pastarätt med alldeles för mycket parmesan på kvällen och åt popcorn och godis till en romantisk film innan vi kröp ner i sängen.

Nu är jag snart tillbaka i skåneland och sitter och googlar på vad jag ska knåpa ihop till middag samtidigt som jag har Bowie i lurarna. Ser på filmen Spotlight också och värvar med min bok "Arvet efter dig" som är en fortsättning på "Livet efter dig" med Jojo Moyes. Riktigt bra är den än så länge. Men i Malmö väntar Josefina på mig som var sugen på att umgås lite i min lägenhet. Får se om vi ska göra hamburgertallrik eller äta räkmacka ikväll, de två helt olika rätterna som jag är sugen på. Puss på er kompisar!