/ kläder /

My memory loves you, it asks about you all the time

Godmorgon! Det är söndag förmiddag och jag har precis vaknat och sagt godmorgon till Henrik via facetime.
Jag tänkte mest visa er de senaste bilderna från min kamerarulle och skriva lite till de. Så häng med tycker jag!En morgon innan skola och föreläsning insåg jag att hösten är här för att stanna. Så då rotade jag fram mina vida höstbyxor och mina höstklackar och gick till skolan.En onsdag när vi inte var ansvariga för Winbladhs drog Josefina ihop sina kompisar från hennes nya program Miljövetarprogrammet och så hade vi förfest och gick och dansade på Västgöta Nation som vi annars aldrig hinner. Här är hela glada gänget! En fredag var Josefina och jag så sugna på att bara vara hemma, äta god mat och snacka skit. Så det gjorde vi. Vi slängde ihop fajitas och tittade på riktig TV då deras internet låg nere. Så mysigt att zappa mellan tvkanaler och titta på något så enkelt som Beck en fredagskväll. Sen gjorde jag fruktsallad och vaniljvisp till efterrätt i pausen vilket smakade godare än godast.Dessutom var vi hundvakter åt den här sötnosen samma kväll. Kan vara det bästa att ladda batterierna genom hundmys. Såhär såg jag förresten ut den där kvällen på VGs! 


Var 3e onsdag är det ju som sagt jag och tvilling som anordnar Winbladhs på Helsingkrona Nation och senast lagade vi detta. Vi försöker köra på ett relativt lätt koncept då inte någon av oss är bra i köket men det här gick hem ordentligt och Josefinas daimglass till efterrätt sopade banan! Och så nu i helgen har det ju varit Halloween! Jag testade den här skelett-looken som så många andra och den var faktiskt ganska rolig. Vi förfestade i Tornet och sen var det dags för en tacksittning med en skrämmande meny. Rawr från ett taggande gäng som fick ta bord först! Tog såklart i mitten.Hiss-måste-bilden! Josefina var djävul och Martin och Ellie var obehagliga läkare. 

Sen blev det en dag så sent som igår då vi beställde hem en hög pizzor, lekte lite lekar, pratade och bara umgick med bra musik och tända ljus. Så skön lördagskväll att bara varva ner och inte behöva bli full som en kastrull jämt.

Det här var mina senaste veckor! Vill ni hänga med till Umeå också? Då kommer det i nästa inlägg!