/ kläder /

Snörsjöarorden

Igår gick Helsingrkonas bal av stapeln. Vi skulle samlas redan kl 9 och äta frukost tillsammans innan vi skulle rigga balen inne i AF-borgen. När vi var klara vid kl 2 (!!) slängde vi oss varsin för god gyrostallrik innan förberedelserna fick börja. Vi drack bubbel och lockade hår, satte på lösögonfransar, spelade musik och gjorde oss fina. Klockan 5 gick vi på fördrink och sen promenerade vi ner till AF-borgen. Dock kändes mina nya klackar som knivar mot tårna så jag kom bara till AF-borgen innan fötterna hade öppna sår och fick plåstras om. Tur som attans hade jag stoppat ner extra ballerinaskor så så fort sittningen var över kunde jag byta. Bra Julia! 
Trots att vi gick på sittning i över 5 timmar, dansade vals och andra pardanser till en riktig orkester OCH sedan till en massa sing-along-låtar till en DJ och inte var hemma förän halv 4 var kvällen så rolig att jag knappt tänkte på att den var så lång. Allt hade varit perfekt om bara Henrik hade delat kvällen med mig också.
Såhär såg Snörsjöarorden ut genom min kamera som förövrigt är SÅ bra! Här var vi! ♥Josefina, Ellen och så jag! Dejten för kvällen! Och såklart var ju dessa typ vackrast ever!I kön in till AF-borgen!


Kvällssol på balkongen vid fördrinken!Toa-selfie till Henrik!Ni två kan vara det bästa par jag vet!Så dök JH upp som inte längre är med i förmannakåren och som vi saknar så. Jag fick bordplaceringen brevid Josefina och lapparna var såhär fina! Älskade tjejer! 


Kuverten som väntade på oss när vi kom in i borgen


Och en sista bild utanför. Bästa bästa dagen 
#1 / / Amanda:

åh så fina ni var allihopa! gjorde ni håret på varandra? och sminkningarna är to die for! vilka fina ögon ellen har också..! och jieeeej på josefinas nagel jämfört med din på den bilden med era förmanskort <3