/ kläder /

Viktig helg med de jag älskar mest!

I torsdags eftermiddag tog jag tåget från Malmö och Josefina hoppade på i Lund för att åka hem till Linghem på långhelg. Vi möttes halv 9 av räkmackor, prosecco, tända ljus och världens bästa föräldrar ♥

 
Hur smarrigt och lyxigt?Efter en pluggdag i köket slutade pappa jobbet och riggade deras träningscyklar så vi fick hänga med ut på lite terräng-cykling. Himla fin cykelrunda som pappa måste ta med mig på igen!När vi kom hem samlades familjen för lite familjeprat ♥ innan vi beställde hem SÅHÄR många pizzor och hade pizzabuffé och delade på en flaska rött. 


Nästa dag var det Amandas födelsedag och den började med att jag bakade en misslyckad drömtårta innan hon fick välja precis vad hon ville göra under dagen. Gissa vad hom valde? Ut i skogen och plocka svamp såklart! Så mamma, jag och Amanda knöt på skorna, kopplade hundarna och begav oss ut i skogen. Och vi lyckades tillslut fylla tre små hinkar med kantareller så vi kom hem ganska frusna men oj så nöjda. En öl, snacks, svamprensning och en dusch för att värma upp sig kan vara halva nöjet med svamppromenaden. Sen öppnade vi paket och jag tror att Amanda blev nöjd. Rödvinsglasen som jag köpt med guldkant som flugit av min pakethållare påväg till tåget hade hållt, Harry Potter-boxen gick hem och Helly Hansen-väskan berörde hennes Ponnyhästar-hjärta då den gick i ljusrosa, ljusblått och vitt. 


På kvällen gjorde vi inte som resterande syskonskara som åkte på fest i Oppreva utan vi stannade i soffan, kollade på Bernard och Bianca i Australien och myste med hundarna och åt popcorn.

På söndagen gick vi i skogen igen men kom hem tomhänta utan en endaste svamp. Istället kom farfar på middag, vi slingade håret på varandra jag, amanda och mamma så jag nu äntligen känner mig sommarfräsch igen och sen åkte hundar och syskon hem och kvar var bara mamma och pappa, jag och Josefina. Vi avslutade söndagen med att titta på Toy Story innan jag hade facetime-samtal med Henrik genom att luta mobilen mot mitt vattenglas då han tittade på partiledardebatten och jag läste min bok. Då kändes det nästan, nästan som att vi gått och lagt oss och gjorde den sysslan på riktigt tillsammans. Är lite så vårt förhållande ser ut nu ;) Men på torsdag kommer han och jag kan inte vara nervösare eller gladare. Känns som vi ska träffas för första gången av någon märklig anledning. Som första dejten liksom. Det ska bli så fint. ♥  
Nu ska jag läsa och sova. Pussar och tack familjen för att vi tar vara på att vi har varandra och ser en styrka i det. Vi kan klara allting bara vi gör det tillsammans. Älskar er mer än livet!
#1 / / Amanda:

<3 <3

ÄLSKAR glasen! de är så fina <3 är så glad för allt fint jag fick! Ponnyhästar-hjärta <3

ååååååh vår familj alltså <3<3<3<3

Du glömde förresten att jag fick en resa till Gdansk!!