/ kläder /

Fredmans och förmannaresa!


VI RODDE FREDMANS ILAND!!! Trots en himla tillohmed orolig natt när jag drömde att INGA jobbare dök upp och att vi stod ensamma där tio minuter innan öppning så gick allt så bra för att vara första gången. Vi hade så många duktiga, hjälpsamma jobbare att vi kunde syssla med de ansvariga grejerna som man knappt hinner om man är låst till en viss position. Jag kunde assistera där det behövdes och kunde vara lyhörd på alla positionerna. Känns riktigt roligt och att Fredmans kommer passa oss riktigt bra! Plus att mitt förslag på burgare med halloumi, avokado och mangodressing gick hem ordentligt.

Sen blev det ju lördag och vi skulle samlas utanför Helsingkrona kl 10 för att åka på Förmannaresa.
Vi började med att packa ihop oss i bussen där vi var indelade i lag med gruppnamn baserade på vår kära snapsbok. Jag och mitt lag var "What should we do with the drunken sailor" och var såklart därmed utklädda till glada sjömän. Bilder på det kommer nog! Först skulle vi iväg på en hemlig aktivitet vilket blev Big Bowl i Malmö. 70 pers var vi som skulle spela bowling och heja på varandra och jag spelade min bästa bowlingomgång NÅGONSIN. Hur passande?? 

Sen fortsatte bussresan med några burköl som Kuratellet glatt delade ut och sen kom vi fram till en stuga i Ystad. Där skulle vi paxa sängar, göra ett spex till kvällens sittning i diverse lag och klä oss fina för middag. Efter middagen tog vi undan borden och fixade dansgolv och jag och Josefina dansade sent in på natten. Vid 12 frågade jag mig själv "Blir det verkligen inte roligare än såhär?" Men sen bara fick vi varsin topp och natten blev bara bättre och bättre. Så himla tur och skojigt. Tur jag har min vapendragare och tvilling i allt sånt här roligt ♥ 

Kl 8 nästa morgon blev vi väckta genom sång och ett himla stampande och hoppande inne i vårt rum. Sen packade vi in i bussarna och jag ramlade in i duschen i min lägenhet vid 12-slaget helt. slut. körd. Sen hade jag och Henrik ett 6 timmars samtal som innehöll en långfilm, På spåret, youtubeklipp och läsning och massa prat och puss.
Söndagar är så våra dagar <3