/ kläder /

16 oktober 2017


Hej på er!
Vad mycket som hänt sedan sist. Jag har fullgjort min examen i Socialpedagogiskt program inom funktionshinderområdet. Fick VG på min c-uppsats och fick hem examensbeviset i min hand för några dagar sedan för en kandidatexamen i handikapp & rehabiliteringsvetenskap. Jag fixade det hela vägen!

Jag stod i valet och kvalet om jag skulle söka tjänst direkt eller ta min master i socialt arbete, och magkänslan lutade mer åt att läsa vidare. Så där är jag nu. Jag sökte precis kurser för våren och min andra termin att skriva min magisteruppsats om det är så att jag trots det vill arbeta till hösten 19, det vill säga ett år efter min kandidatexamen. Vem vet, det kanske var ett år till av studentliv och frihet jag behövde för att ta mig an arbetslivet.

Jag har mycket eget ansvar på masterprogrammet, och läser en friståendekurs i handikapprätt uppepå det. Har haft svårt för att hitta rutiner som får mig att må bra då endast 2 eftermiddagar är schemalagda för föreläsningar. Idag gick jag upp 8:a för att springa en sväng innan frukost. Mötte upp Johanna på systrar och bröder-caféet klockan 10 för frukost och satt sedan kvar där och pluggade när Johanna gick hem. Tog sedan cykeln till henne för en höstpromenad i Slottsparken innan kvällsföreläsningen började. Funderar på att försöka göra densamma imorgon förmiddag. Springa en sväng, sedan äta frukost och gå till barnmorskans öppna mottagning för nya p-piller och därefter läsa på espresso house vid värnhemstorget. Tror mitt psykiska välmående inte riktigt reder ut så mycket fritid i min egen lägenhet så kan bli skönt att komma iväg och läsa och skriva. 

I helgen ska jag och Magnus mötas i Berlin. Så knäppt men så roligt på samma gång. Han skulle hälsa på här i Malmö men det var så onödigt dyrt så jag kom på idén att vi kunde mötas någonstans istället. Så kom ändå billigt undan för flyg och hotell för 1300 så spenderar vi en weekend där istället. Fastnade ändå så mycket för Berlin under tågluffen.

Därefter bokade jag även Budapest med Johanna om 4 veckor. Ska också bli helt underbart. Vi ska SPA-a och dricka öl och ha vår examenshelg har vi tänkt. Det blir nog fantastiskt. Nu checkar jag ut för den här gången. Kram